Pontica Elidor Tinctura de Iedera 30 ml

Tinctura de Iedera 30 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 21694
13,66 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura de Iedera 30 ml de la Pontica Elidor

Sustine functionarea normala a cailor respiratorii, usureaza respiratia, fluidifica secretiile bronsice si ajuta la eliminarea acestora; sustine sanatatea tractului urinar, asigurand fluxul normal al urinei; ajuta digestia si functiile de purificare, sustine sanatatea ficatului. Adjuvant in regimul de slabit.

Recomandări uz intern:  Sustine functionarea normala a cailor respiratorii, usureaza respiratia, fluidifica secretiile bronsice si ajuta la eliminarea acestora; sustine sanatatea tractului urinar, asigurand fluxul normal al urinei; ajuta digestia si functiile de purificare, sustine sanatatea ficatului. Adjuvant in regimul de slabit.

IEDERA – Frunzele conţin saponozide triterpenice, deasemenea vitamine din grupul B, săruri minerale,  flavonozide, acizi polifenolici, steroli, caroten, fitoncide. Se utilizează în bronşite acute şi c r o n i c e , a s t m b r o n h i c , t u s e convulsivă, migrene, dureri de ficat şi stomac; ulceraţii, micoze şi alte afecţiuni dermice. Frunzele proaspete se aplică pe arsuri şi răni puroioase. (Anatolie Nistreanu   Atlas plante medicinale)  Iedera este o planta cu proprietăți medicinale valoroase, cunoscută pentru beneficiile antiinflamatoare, antioxidante, antispastice. Este un expectorant natural care lupta eficient cu tusea persistentă. Este bactericidă pentru stafilococ, Escherichia coli, Proteus și, de asemenea, are acțiune antifungică prin Hederagenină. Puterea de vindecare a iederii se datorează saponinelor, a căror denumire este explicată de spuma asemănătoare săpunului pe care acestea o formează. Acestea au un efect lichefiant, ajută expectorația, ameliorează crampele și distrug germenii. Sunt așteptate efecte importante în caz de astm, bronșite, boli pulmonare obstructive, prin eliberarea căilor aeriene de mucusul în exces.

Speciile de iedera contin polifenoli sau compusi vegetali numiti saponine si flavonoide, ce sunt compusi antioxidanti si antiinflamatori puternici. Un studiu realizat in laborator a scos la iveala faptul ca iedera poate oferi un efect pozitiv asupra diabetului pe fondul efectului antioxidant, care ii permite sa previna deteriorarea oxidativa a celulelor.

Efectul antiinflamator al extractului de frunze de iedera in celulele pulmonare a fost sesizat in cadrul altor studii de laborator. Cu toate acestea, mai sunt necesare cercetari amanuntite pentru a dovedi stiintific modul in care iedera isi pune amprenta asupra inflamatiei si a activitatii antioxidante la oameni.

Mod de utilizare: cate 10 picaturi de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor carora le este interzis/limitat consumul de alcool sau alergice la plante din fam. Araliaceae. A se administra cu prudenta copiilor sub 4 ani si in caz de gastrita sau ulcer gastric. Poate interactiona cu unele medicamente antitusive (de ex., codeina) la administrare concomitenta.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc ferit de lumina directa a soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pontica Elidor: Pontica Elidor este un producator de produse inspirate 100% din natura, produse ce urmaresc sa ofere solutii alternative pentru normalizarea proceselor metabolice, tratarea diverselor afectiuni, contracararea efectelor neplacute ale menopauzei sau cresterea imunitatii. Produsele Pontica Elidor sunt rezultatul dedicatiei echipei de cercetare pentru dezvoltarea de solutii naturale, cu adevarat eficiente pe baza de plante, extracte de plante si ingrediente recunoscute de secole pentru efectele terapeutice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite