Aur Coloidal AURUM 21ppm 240ml PURE LIFE

Aur Coloidal AURUM 21ppm 240ml PURE LIFE

Disponibil la comanda online

SKU 18323
37,63 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Aur Coloidal AURUM 21ppm 240ml PURE LIFE de la Pure Life

Aur Coloidal AURUM 21ppm 240ml de la PURE LIFE 

Nota tehnica: puritatea aurului coloidal se vede cu ochiul liber chiar daca acesta are dimensiuni nanometrice. Acest fapt se datoreaza fenomenului de absorbtie a luminii pe anumita frecventa spectrala (aflata in intervalul spectral vizual). Pe scurt, cu cat nano particula este mai mica ea va avea tendinta sa fie galbuie-portocalie datorita unei absorbtii ridicate. Odata cu cresterea dimensiunii nanometrice, dinamica particulei scade, totodata scazand si puterea ei de absorbtie. Astfel, dimensiunea nano particulei de aur coloidal poate fi determinata si cu o mare precizie (DLS, TEM, SEM) dar si cu ochiul liber prin raportul dintre dimensiunea particulei (nm) si concentratia solutiei (ppm).

Paracelsus, fondatorul scolii de chimie medicala (precursoare a farmacologiei), a dezvoltat medicina pentru tratarea bolilor pe baza mineralelor, inclusiv a aurului. Acesta considera ca „AURUM POTABILE vindeca toate bolile si pastreaza trupul indestructibil”.

In alchimie aurul este considerat a fi in stransa legatura cu Soarele (Paracelsus, Rudolf Steiner „Medicina si stiintele spirituale” 1920). In ezoterism energia subtila specifica Soarelui guverneaza zona plexului solar, inima, arterele, sistemul osos, starea generala de vigoare si vitalitatea (H.P. Blavatsky „Doctrina secreta” 1888).

Cunostintele stravechi sunt in consonanta cu cercetarile contemporane. Acum se pot observa si masura aceste efecte asupra fiintei umane aflate sub influenta aurului sub forma coloidala: imbunatatirea starii generale de vitalitate, normalizarea producerii hormonilor, efect reintineritor, tonifierea inimii, stimularea producerii hematiilor.

Cateva dintre beneficiile cele mai des enumerate in cazul utilizarii aurului coloidal sunt: scaderea rapida (de ordinul minutelor) a stresului, anxietatii, a starilor depresive (in stravechile Purane indiene, preparatele cu aur erau denumite si stirajahatya, in traducere libera „asasinul stresului”).

Aurul este bun la refacerea organelor slabite, dinamizarea vointei, cresterea coeficientului de inteligenta (pana la 20 unitati pe scara Stanford-Binet), disiparea in scurt timp a starii de agitatie urmata de instalarea unei stari de bine in general. Excelent afrodiziac ce potenteaza erosul lucid, pur, diminuand comportamentul instinctual, sexual, animalic.

La nivel fizic aurul actioneaza asupra intregului sistemul endocrin avand rolul de modulator/”normalizator”/armonizator. Acest rol deosebit se observa in special la nivelul timusului unde actiunea aurului coloidal este cea mai vizibila: are efect de echilibrare hormonala ce sustine functia timusului. S-a constatat faptul ca nanoparticulele de aur coloidal incetinesc procesul de diminuare a timusului in timp, in mod indirect: aurul coloidal, ce este absorbit in epiteliul timusului, are rolul de a-l proteja, actionand totodata ca un imunopotentator (Measel et al, 1974). Este cunoscut in lumea medicala faptul ca dupa atingerea maturitatii, respectiv, la varsta de 18-20 ani, Timusul se diminueaza aproximativ 3% pe an (Francis et al, 1985). Astfel, functia timusului de a transforma celulele stem extrase din maduva in celule limfocite mature (celule T imunocompetente – anticorpi) scade direct proportional. O paranteza la acest fenomen consta in diminuarea accelerata a timusului in cazul persoanelor supraponderale, demonstrat clinic in studiul amintit mai sus, respectiv Francis et al, datorita „atractiei” acizilor grasi ce tind sa se instaleze in timus. In concluzie, daca timusul nu functioneaza corespunzator, un aport de celule stem nu va conduce la maturizarea timocitelor, ci ele vor deveni cel mult limfocite mono-pozitive cu rol secundar in sistemul imunitar.

Mod de administrare:
 
Sugari/ bebelusi pana in 2 ani – 5ml/zi;
 
Copii pana in 12 ani – 10ml/zi;
 
Tineri si adulti – 20ml/zi.
 
Dupa administrare se recomanda sa fie tinut sublingual timp de 1 minut pentru ca nano particulele de aur sa fie preluate de metaloproteine. In egala masura se poate administra pe stomacul gol sau dupa masa.
 
Atentie, produsul este sensibil la temperaturi ridicate, a nu se tine aproape de surse de caldura. A nu se amesteca cu alcooli, perhidrol, solutii derivate din crom (chiar si crom coloidal), sucuri acidulate, apa minerala, apa ozonata, apa de la robinet, suc de citrice, vitamina C lichida. Toate acestea pot afecta calitatea produsului. Este de preferat sa se consume cu masura gradata ce este atasata produsului. Daca se administreaza bebelusilor sau animalelor de companie se indica folosirea unei seringi sterile de unica folosinta (fara ac!) si astfel se poate picura usor in gura bebelusului sau animalului de companie (mic) – efect de linistire.
 
Deoarece aurul nu prezinta niciun pericol din punct de vedere al citotoxicitatii el nu este daunator pentru organism daca se depaseste doza recomandata. Cu toate acestea, pentru efectul optim, recomandam administrarea consecventa in dozele afisate mai sus.

In studiul Measel se observa ca prezenta nanomaterialului format din aur (aur coloidal) ajuta la maturizarea timocitelor, care, de regula, devin mature (limfocite) doar 2% din numarul total de timocite. Puterea de transformare a celulelor stem in timocite direct proportionala cu dimensiunea timusului. Atunci cand timusul scade, celulele stem nu se transforma cat ar fi necesar pentru organism in timocite care apoi ar trebui sa devina celule T de sustinere sau citotoxice. Mentionam ca studiile cu privire la actiunea aurului coloidal asupra timusului sunt foarte rare insa ele sunt suficiente cat sa demonstreze aspectul mitic, mai bine spus, ezoteric al actiunii aurului coloidal mentionat la inceput.

Un aspect cu totul extraordinar ce subliniaza rolul de elixir al aurului coloidal este functia de a „trezi” asa numitul discernamant la nivelul limfocitelor T. Este cunoscut faptul ca in proportie de 5% fiintele umane se confrunta cu boli complexe autoimune. Iar un numar si mai mare, odata cu inaintarea in varsta, se confrunta cu un soi de alienare a functiei de discernamant a celulelor T citotoxice care permite dezvoltarea tumorilor „pe nesimtite”.

Relatia dintre cancer si sistemul imunitar este complexa si a fost subiectul multor controverse istorice. In 1909, Paul Ehrlich a prezis ca sistemul imunitar a reprimat cresterea carcinoamelor care altfel ar avea loc cu o frecventa mai mare. In 1957, Frank Macfarlane Burnet a stabilit „teoria supravegherii imune”, care a postulat ca sistemul imunitar recunoaste si elimina celulele transformate (care au suferit mutatii in procesul de multiplicare/divizare celulara) si a descris masura in care perturbarea discriminarii intre sine (celule proprii si non-sine (celule straine) limiteaza capacitatea de raspuns imun la tumorile emergente.

Procesele sunt deosebit de complexe, insa parametri rezutati in urma studiilor moderne cu privire la actiunea nanoparticulelor de aur coloidal la nivelul glandelor endocrine arata ca aurul coloidal cu nanoparticule  de aur extrem de mici sustine procesul implicat in mecanismul discriminarii de sine (celule proprii) si non-sine (celule straine) mediat de celulele T. Aurul coloidal calitativ ce are particule nanometrice este de culoare rosie/roz si nu violet/albastrui – ce arata prezenta particulelor mari, de ordinul micronilor, sau absenta lor – culoare alba cu puncte inchise la culoare ce arata coagularea completa a nanomaterialului. Efectul de culoare este strans conex cu fenomenul de rezonanta plasmonica de suprafata RPS studiat in fizica. Astfel culoarea rosiatica indica particule nanometrice mici, pe cand culoarea violet arata deja conglomerari de particule de ordinul micronilor.

Tot la nivelul timusului s-a constatat efectul de echilibrare secretiei peptidelor (hormoni, neurotrasmitatori) ce au rol revigorant si reintineritor (in prezent, in cadrul spitalului militar din Sankt Petersburg, Academia Medicala Militara S.M. Kirov, se cerceteaza dezvoltarea hormonului de crestere specific copiilor, timopoietina, in prezenta nanomaterialului de aur coloidal, la adulti).

Asupra inimii aurul este eficient in: echilibrarea functiei cardiace in general, tonifierea miocardului, reglarea ritmului cardiac si a tensiunii arteriale, reglarea fluxului sanguin, dizolvarea cheagurilor de sange, diminuarea cardiomiopatiei si a insuficientei cardiace.

Aurul este utilizat in medicina moderna pentru asigurarea unei stari de sanatate cat mai buna a articulatiilor, in boli cum ar fi artrita reumatoida.

Aurul coloidal actioneaza benefic asupra abilitatilor psihice si mareste puterea de introspectie. Astfel, anumite credinte sau griji subconstiente ies la suprafata si devin intelese descoperindu-se cauza lor. Apare un fenomen special, denumit in parapsihologie “declic magic”. Acest fenomen se amorseaza la inceput ca un proces secvential aducand gradat la lumina constientului o problema ce s-a produs la un moment dat, dand posibilitatea explicarii bolii din perspective somatice sau psihice. Aceasta ajuta la descoperirea cauzei, facilitand terapia in cauza si nu doar tratarea simptomelor fizice, operandu-se astfel modificari deosebite la nivel comportamental. Pe de alta parte actiunea la nivel psihic a aurului coloidal poate aduce la suprafata (o evocare spontana) un episod cu totul extraordinar din viata noastra, dandu-ne o noua perspectiva asupra acelui eveniment sublim. Utilizarea proprietatilor psihice ale aurului coloidal largesc orizonturile medicinii psihosomatice si ne apropie de aceasta viziune, conturand conceptul holistic trup-suflet al fiintei uname.

In ceea ce priveste proprietatile aurului, cercetatorii din domeniul parapsihologiei sustin cu entuziasm teorii conform carora aurul dezvolta capacitati extrasenzoriale latente. Faimosul parapsiholog de renume international Stephen E. Braude (doctor docent in filozofie, psihologie si psihiatrie; presedintele Asociatiei Parapsihologilor din America), care a studiat femonene paranormale, de peste 35 ani, afirma ca: „O fiinta umana ar trebui sa fie in mod firesc capabila sa manifeste o serie de capacitati extrasenzoriale, in functie de structura ei energetica si nu in ultimul rand de influenta astrelor (cei mai multi clarvazatori sunt nativi in zodia Pesti). Insa, pentru ca umanitatea a uitat aceasta adevarata natura a sa, a privit aceste fenomene drept miracole, iar in zilele noastre ele se izbesc de zidul tot mai gros al scepticismului. Studiind fenomene extraordinare de materializare a aurului, am sters praful de pe majoritatea miturilor si legendelor care atribuie aurului proprietati miraculoase. In finalul studiului, citindu-l pe medicul Paracelsus, care a dat primele formule chimice si tratamente medicale extrem de valoroase, am concluzionat: aurul este pasajul magic de acces catre taramul unde ne-am pierdut adevarata identitate de supraom. Prin actiunea sa de armonizare a functiilor glandei pituitare, de echilibrare a emisferelor cerebrale si prin efectul de relaxare activa a encefalului, aurul face ca pragul dintre senzorial si extrasenzorial sa fie perceput ca fiind tot mai mic.”

Stiati ca in fiinta umana, in cazul unui stimul (pozitiv sau negativ), inima reactioneaza inaintea creierului? Stiinta moderna a descoperit ca fluxul informational transmis de catre inima creierului este mai mare decat fluxul informational transmis de creier inimii.

Produs in Romania

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite