Remedia Lecitina, 1200 mg, 60 capsule moi

Lecitina, 1200 mg, 60 capsule moi
33,18 lei

Nu este in stoc

Descriere Lecitina, 1200 mg, 60 capsule moi de la Remedia

Lecitina, 1200 mg, 60 capsule moi, Remedia 

Proprietati:
Lecitina este recomandată atât adulților, seniorilor cât și adolescenților, mai ales în perioade de surmenaj intelectual sau studiu intens. Îmbunătățește funcția cognitivă, fiind esențială pentru dezvoltarea normală și sănătoasă a creierului, îmbunătățirea capacității de atenție, concentrare, memorie.Lecitina poate contribui și la:
– reducerea colesterolului,
– îmbunătățirea digestiei
– susținerea imunității
– menținerea bunei funcționări a sistemului cardiovascular
– protejarea funcției hepatice.Lecitina din soia este o sursă naturală de fosfolipide, necesară tuturor celulelor din organism, întrucât contribuie la construirea membranei acestora și împiedică oxidarea. Lecitina este secretată în mod natural de ficat și bilă pentru a metaboliza grăsimile. Când cantitatea acesteia este insuficientă pentru nevoile organismului, este preluată fie din hrană, fie din suplimente alimentare. Lecitina are un rol esențial în sinteza vitaminelor (în special A, D, E și K) și a mineralelor și este vitală pentru dezvoltarea și sănătatea sistemului nervos.

Mod de administrare:
Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 capsule pe zi (în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid), în cure de 2 luni (cu o pauză de 20-30 de zile). Administrare în perioade de stres, examene, solicitare psihică intensă.

Ingrediente:
Lecitină din semințe de Soia (Glycine max)-1200 mg; capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată.

Precautii:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisǎ pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Prezentare:
60 capsule moi 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite