Neem pulbere, 125g, Sanoviva Farma

Neem pulbere, 125g, Sanoviva Farma

Disponibil la comanda online

SKU 20275
24,43 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Neem pulbere, 125g, Sanoviva Farma de la SANOVIVA FARMA

Neem pulbere, 125g, Sanoviva Farma

Proprietati:

- neem-ul (Azadiracta indica) este o planta ce ramane verde pe tot parcursul anului si este originara din India;

- neem-ul este cunoscut datorita proprietatilor sale antibacteriene, antiparazitare, antifungice, antiinflamatoare si analgezice;

- planta este folosita atat pentru ingrijirea pielii si a parului, a cavitatii bucale, dar si ca insecticid natural sau ca mirodenie in bucatarie. 

Mod de utilizare:

Cate 1 lingurita (3-5gr) de 3ori pe zi, dizolvata intr-un pahar cu apa sau in sucuri proaspete de legume si fructe.

Ingrediente:

Pulbere din parti aeriene de Neem(Azadiracta indica) - 100%  (provenienta India).

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se utiliza cu prudenta de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Rolul componentelor:

Matcha este o pulbere de ceai verde și un ingredient tradițional de bază în Japonia. Acum face furori în Statele Unite și Europa, fiind prezent în cafenele și baruri care, pe deasupra, îi laudă beneficiile. Este comercializat ca produs natural și sănătos de slăbit dar și pentru alte beneficii pentru sănătate datorate bogăției de antioxidanți. Studiile arată că antioxidantul Catehina EGCG stimulează metabolismul și, implicit, slăbirea. Ceaiul verde matcha conține cofeină, dar într-o formă aparte, cu eliberare pe parcursul a mai multor ore, diferit astfel de cofeina din cafea care produce ca o explozie de energie urmată de o cădere bruscă.

Cu toate că matcha nu poate înlocui medicamentele tradiționale, consumul său ca parte dintr-o dietă sănătoasă poate îmbunătăți în starea generală de sănătate. Matcha este o băutură sănătoasă aparte și bogată în antioxidanți pe care o puteți include în planul de slăbit. Pentru că este pudră, ceaiul matcha ne permite să consumăm întreaga frunză de ceai verde și, prin aceasta, să profităm de multitudinea de nutrienți.

Matcha conține vitaminele A, cele din complexul B, vitaminele C, E și K, precum și numeroase urme de minerale și aminoacidul teanină. Ca și în cazul altor ceaiuri, matcha are niveluri ridicate de antioxidanți cunoscuți sub denumirea de tanine, precum și de antioxidanți polifenoli numiți catehine, în principal unul numit galat de epigalocatehină, sau EGCG. Deși matcha conține cofeină, are de două până la trei ori mai puțină decât ceaiul negru și o cincime până la o zecime din cantitatea ce se găsește în cafeaua la ibric.

Antioxidanții sunt cunoscuți pentru faptul că ajută la combaterea efectelor negative cauzate de către moleculele dăunătoare numite radicali liberi care au legătură cu multe boli cronice.

Compușii bogați în polifenoli ce se găsesc în matcha și în alte alimente pe bază de plante din dietă contribuie la diminuarea riscului de boli cronice, precum diabetul, osteoporoza și cancerul; de asemenea, aceștia ajută în menținerea sănătății creierului pe măsură ce înaintați în vârstă. În plus, polifenolii din plante sunt adesea lăudați pentru rolul lor în sănătatea inimii; aceștia luptă împotriva rigidizării arterelor, cunoscută în termeni medicali ca „ateroscleroză”, după cum precizează un articol publicat în noiembrie 2009, în revista Oxidative Medicine and Cullular Longevity. Ateroscleroza determină îngustarea și blocarea arterelor, fapt ce poate duce la atac de inimă sau infarct. Alte moduri prin care polifenolii vă pot proteja inima includ creșterea nivelului de colesterol bun, reducerea inflamației și îmbunătățirea circulației arteriale prin prevenirea formării de cheaguri.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite