Secom Bamboo, 60 capsule vegetale, Solaray

Bamboo, 60 capsule vegetale, Solaray
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Bamboo, 60 capsule vegetale, Solaray de la Secom

Bamboo, 60 capsule vegetale, Solaray Secom

Avantaje Bamboo:

º contine extract standardizat din tulpina de Bambus, 300mg/capsula, ce ofera garantat 70% siliciu (compus activ)
º sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
º nu contine organisme modificate genetic (Non-GMO)
º ambalat cu responsabilitate: flaconul este confectionat din 100% materiale reciclate postconsum

Efecte si beneficii:

Siliciul este unul dintre cele mai abundente minerale de pe pamant, prezent si in organismul uman, unde indeplineste un rol important in sustinerea sintezei colagenului si a elastinei, doua proteine ce sustin integritatea si sanatatea tesuturilor conjunctive, a oaselor si articulatiilor, precum si a unghiilor, a parului si a pielii.

Colagenul actioneaza ca un suport pentru tesuturi, in timp ce elastina confera elasticitate tesuturilor, pielii, parului si vaselor de sange.

Desi, siliciul este unul dintre cele mai abundente minerale de pe planeta, exista foarte putine alimente care contin o cantitate adecvata pentru a acoperi necesarul organismului. Extractul de bambus este cea mai bogata sursa cunoscuta de silicu, avand un continut de 70% siliciu organic.

  • sustinerea sanatatii pielii, parului si a unghiilor:
  • stimuleaza sinteza colagenului de tip I de la nivelul fibroblastelor dermice (celule specializate, localizate adanc in piele, care genereaza tesut conjunctiv)
  • ofera suport in mentinerea hidratarii si a elasticitatii pielii prin pastrarea nivelului normal de siliciu in tesutul conjunctiv
  • sustinerea rezistentei si a sanatatii sistemului osos: stimuleaza sinteza colagenului de tip I la nivelul osteoblastelor (celulele care formeaza tesutul osos) si imbunatatirea diferentierii osteoblastice
  • ofera suport in mineralizarea osoasa si in reducerea resorbtiei osoase
  • sustinerea capacitatii antioxidante a organismului si reducerea cantitatii de radicali liberi.

Ingrediente: Bambus (bambusa vulgaris) (extract din tulpina) (contine garantat 420 mg [70%] siliciu) 300 mg. 

Mod de administrare: 2 capsule /zi, la masa cu 200 ml de apa sau conform recomandarii unui specialist.

Contraindicatii:

Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar la recomandarea unui specialist.

Atentie!

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Produs in SUA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Secom: SECOM este companie romaneasca, importator si distribuitor de suplimente alimentare. Produsele Secom acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 250 de produse 100% naturale, marcile: Solaray, Childlife Essentials, Essiac, Jarrow Formulas, Kal, Nature's Way. Produsele naturiste Secom contin: vitamine si minerale, extracte din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale. Produsele Secom se adreseaza adultilor si copiilor. Portofoliul Secom include si marca de cosmetice Andalou Naturals.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite