Zinc Plus Childlife Essentials, 118 ml, Secom

Zinc Plus Childlife Essentials, 118 ml, Secom

Disponibil la comanda online

SKU 21517
59,94 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate copii Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Zinc Plus Childlife Essentials, 118 ml, Secom de la Secom

Zinc Plus Childlife Essentials, 118 ml, Secom 

Proprietati:
Supliment alimentar Zinc Plus, Childlife Essentials, sub forma lichida, flacon de 118ml, cu absorbtie ridicata, ce sustine functionarea normala a sistemului imunitar si cresterea armonioasa a copilului.
Forma lichida de zinc, cu absorbtie ridicata, ce sustine functionarea normala a sistemului imunitar si cresterea armonioasa a copilului.

Zincul este al doilea cel mai abundent oligoelement din organism, dupa fier. Actioneaza ca un cofactor pentru mai mult de 100 de enzime diferite, proprietate ce il face un jucator important intr-o varietate de reactii ce au loc in corpul uman.
In cazul copiilor, zincul este important deoarece intervine in sustinerea sanatatii sistemelor imunitar si digestiv, procesului de crestere sau dezvoltarii functiilor cognitive.
Cel mai cunoscut rol al zincului este cel de sustinere a sistemului imunitar prin reglarea cailor de semnalizare intracelulara atat in celulele sistemului imunitar innascut, cat si in cele ale sistemului imunitar dobandit. Datorita rolului sau in imunitate, deficitul de zinc poate fi asociat frecvent cu aparitia episoadelor de natura infectioasa.

Mod de utilizare:
- copii 1-3 ani: 1 lingurita (5 ml)/zi sau conform recomandarii unui specialist.
- copii de peste 4 ani: 2 lingurite(10ml)/zi sau conform recomandarii unui specialist.

Ingrediente:
Zinc gluconate 2 mg
Cupru
Gluconate 0.1 mg

Precautii:
Utilizarea de catre femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar la recomandarea unui specialist.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Secom: SECOM este companie romaneasca, importator si distribuitor de suplimente alimentare. Produsele Secom acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 250 de produse 100% naturale, marcile: Solaray, Childlife Essentials, Essiac, Jarrow Formulas, Kal, Nature's Way. Produsele naturiste Secom contin: vitamine si minerale, extracte din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale. Produsele Secom se adreseaza adultilor si copiilor. Portofoliul Secom include si marca de cosmetice Andalou Naturals.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite