Vitaking Vitafer-L er lipozomal - 120 ml

Vitafer-L er lipozomal - 120 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19073
55,56 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Imunitate Stres Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitafer-L er lipozomal - 120 ml de la Vitaking

Comparativ cu formele clasice de fier, administrarea fierului lipozomal nu are efecte secundare precum constipatia. Datorită lipozomilor, această formulă inovatoare de fier prezintă biodisponibilitate crescută și absorție rapidă. Lipozomii asigură trecerea prin sistemul digestiv ajutând ca fierul să fie absorbit nu doar la nivelul duodenului ci la nivelul întregului intestin subțire.Vitafer-L este perfect pentru a asigura nevoile zilnice de fier nu numai copiilor, ci și adulților. Pe lângă doza zilnică de fier, produsul conține vitamina B12, necesară unei mai bune utilizări a fierului, într-o cantitate care acoperă 50% din cantitatea zilnică recomandată. Siropul conține vitamina B6, care contribuie la formarea normală a globulelor roșii.

Fierul

  • Contribuie la menținerea funcționării mentale normale
  • Participă la procesele metabolice normale producătoare de energie
  • Contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei
  • Participă la transportul normal de oxigen în organism
  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Contribuie la reducerea oboselii și a epuizării
  • Joacă un rol în deviziunea celulară

Din acest motiv, suplimentarea adecvată cu fier este vitală pentru toate grupele de vârstă. Vitamina B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului imunitar.

VITAFER-L FIER LIPOZOMAL
Supliment alimentar Notificare: MS 5673/2023
Ingredient activ Cantitate %VNR
Fier 14 mg 100%
Vitamina B6 0.7mg 50%
Vitamina B12 1.25 mcg 50%
     
Ingrediente: apă purificată, emulgatori: glicerină, lecitină in soia, monooleat de polioxietilenă sorbitan (polisorbat 80); acidifiant: acid lactic, lactat feros, arome: aromă de ananas, aromă emulsie ananas; suprimator de aromă, hidroclorid de piridoxină, cianocobalamină.
Mod de utilizare: 5ml în timpul mesei sau imediat după masă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. După deschidere păstrați la frigider. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor! După deschidere păstraţi la frigider. Agitaţi înainte de fiecare utilizare.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite