Daohelp, 30 capsule, Zenyth

Daohelp, 30 capsule, Zenyth

Disponibil la comanda online

SKU 22120
108,60 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Rinita alergica Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Daohelp, 30 capsule, Zenyth de la Zenyth

Proprietati:
- poate fi recomandat pentru degradarea excesului de histamină, pentru restabilirea echilibrului natural dintre histamină și diaminoxidază;
- este un supliment ce poate sa imbunatateasca reacția la histamină, în special atunci când este cauzată de histamina alimentară.

Mod de utilizare:
Copii peste 5 ani, tineri și adulți: 1 capsulă, cu 15 minute înainte de o masă care conține histamină (alcool, brânzeturi maturate, căpșuni, crustacee etc.) sau la recomandarea specialistului.
Doza maximă: 3 capsule.
Capsula se administrează ca atare, nu se mestecă, nu se desface.

Ingrediente:
Extract proteic purificat din rinichi de porc DAOGEST™ (activitate DAO min. 4800 HDU/mg) - 4,2 mg/cps; celuloză microcristalină (agent de încărcare); capsulă vegetală gastrorezistentă (hipromeloză, gumă gelan); DAOgest™ este marcă înregistrată a BIOIBERICA, S.A.U

Precautii:
Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.
Nu este potrivit pentru vegani sau vegetarieni, conține ingrediente de origine animală (extract proteic purificat din rinichi de porc).

Prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite