Vitamin D3 500 UI, pentru copii, 30cps - Zenyth

Vitamin D3 500 UI, pentru copii, 30cps - Zenyth
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Vitamin D3 500 UI, pentru copii, 30cps - Zenyth de la Zenyth

Vitamin D3 500 UI, pentru copii, 30cps - Zenyth

Vitamina D a avut dintotdeauna un statut special. Este unul dintre suplimentele care le-au fost recomandate mereu copiilor pentru o creștere armonioasă și pentru imunitate puternică. Cine nu-și amintește recomandările din copilărie: „Vitamina D se ia din septembrie până în aprilie, în lunile cu r“.

Vitamina D, cunoscută și ca Vitamina Soarelui, influențează aproape fiecare sistem și organ din corp, motiv pentru care, în ultimii ani, a fost intens cercetată și promovată. Știm că, în primul rând, vitamina D este necesară pentru sănătatea mușchilor și a oaselor, deoarece contribuie la absorbția calciului și a fosforului, iar, în al doilea rând, joacă un rol esențial în funcționarea sistemului imunitar.

Nevoia de vitamina D – revelația secolului XIX

Imediat după Revoluția Industrială de la sfârșitul secolului XIX, medicii au constatat apariția unei noi afecțiuni în rândul copiilor care locuiau în marile orașe industriale, printre care se aflau Londra și Varșovia. Manifestările presupuneau o întârziere a creșterii, astfel că mușchii erau nedezvoltați, iar picioarele deformate. Mai târziu, aceste afecțiuni s-au concretizat într-o denumire utilizată până în ziua de astăzi, mai exact rahitism. Care este explicația? Având în vedere faptul că acei copii locuiau în orașe supraaglomerate, cu clădiri înghesuite și poluare crescută cauzată de arderea cărbunilor și a lemnului, expunerea la soare era limitată, deoarece razele care ating suprafața pământului erau în continuă scădere.

Ingrediente

  • Vitamina D3 (colecalciferol) – 12,5 mcg (500 UI).
  • Trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de palmier.
  • Capsulă: gelatină, glicerină (umectant).

Mod de administrare:

  • Copii peste 3 ani: 1 capsulă/zi sau la recomandarea specialistului.

Mod de prezentare:

  • Flacon cu 30 capsule.

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite