Tinctura lavanda 50ml - FAVISAN

Tinctura lavanda 50ml - FAVISAN

Disponibil la comanda online

SKU 20116
14,93 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura lavanda 50ml - FAVISAN de la Favisan

Remediu naturist ce favorizeaza relaxarea optima a organismului, atat din punct de vedere mental cat si fizic, fiind un bun adjuvant in afectiuni precum migrene, insomnii, stari nervoase, tulburari renale (inclusiv colici), dischinezie biliara etc. Ajuta la reducerea spasmelor, stimuleaza digestia si reduce balonarea, imbunatateste rezistenta organismului si contribuie la scaderea tensiunii arteriale.

Ingrediente:

  • extract de lavanda, alcool etilic

Mod de administrare:

  • Intern: 3 x 10-15 picaturi pe zi adaugate in putina apa sau ceai, ca supliment alimentar, ultima doza fiind seara inainte de culcare.
  • Extern: se adauga cateva picaturi in apa de baie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite