Extract propolis fara alcool 50ml Hypericum

Extract propolis fara alcool 50ml Hypericum

Disponibil la comanda online

SKU 20179
23,40 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract propolis fara alcool 50ml Hypericum de la Hypericum

Compoziție Extract propolis fara alcool:

  • extract uscat de propolis 10%,
  • propilenglicol.

Nu conține alcool, poate fi utilizat fără restricții de către copii și persoanele cărora alcoolul le este contraindicat.

Extract propolis fara alcool, Recomandari:

Adjuvant în: afecțiuni dermatologice (bătături, arsuri, degerături, răni, micoze, negi), afecțiuni ale cavității bucale, afecțiuni ale căilor respiratorii superioare (faringite, traheite, bronșite), afecțiuni digestive (indigestii, ulcer, enterite), renale (cistită), combaterea parazitozelor intestinale și giardiozei, alcoolism prin protejarea ficatului, dereglări hormonale.

Precauții:

  • A nu se depășii doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Produsul Extract propolis fara alcool este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Mod de utilizare:

Intern – câte 30 de picături pe zi, în cure de 3 săptămâni; extern – tamponări sau pensulări pe zona afectată, de 2 ori pe zi în cure de durată până la vindecare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite