Tinctura de propolis 50 ml Solaris

Tinctura de propolis 50 ml Solaris

Disponibil la comanda online

SKU 19383
30,34 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Tincturi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura de propolis 50 ml Solaris de la Solaris

Tinctura de propolis 50ml - Solaris

Tinctura de propolis este un produs vegetal 100% natural, obținut prin macerarea propolisului în soluție hidroalcoolică. Medicament antimicrobian și antiinfecțios natural cu beneficii demonstrate, tinctura se asimilează ușor de către organism și acționează rapid.

Propolisul este cel mai puternic medicament antiinfecțios natural cunoscut, folosit încă din Egiptul antic pentru valențele sale terapeutice.  Cele mai noi studii arată că propolisul distruge peste 20 de bacterii și 30 de tipuri de virusuri. Activitatea sa antimicrobiană a fost analizată pe culturile a 80 de microorganisme, printre care streptococi, stafilococi, Salmonella, Proteus, bacili, Saccharomyces cereus, Mycobacterium phlei, Mycobacterium tuberculosis, Candida albicans.

Beneficiile multiple pentru organism ale propolisului se datorează compoziției chimice complexe de rășini, balsamuri și secreții glandulare, bogate în aminoacizi, flavonoizi, minerale esențiale, vitamine, taninuri. Toate aceste substanțe îi conferă propolisului puternice efecte antivirale, bactericide, antioxidante, antiseptice și anestezice (de 5,2 ori mai mari decât ale novocainei). De asemenea, propolisul este un bun cicatrizant și regenerativ epitelial, imunostimulator și antimicotic.

Ingrediente

  • Propolis - 30%, alcool etilic 70%.

Mod de utilizare

  • Utilizare internă zilnică, în cure de 4-6 săptămâni sau externă, la nevoie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Solaris: SOLARIS a luat nastere ca o alternativa sanatoasa la stilul modern de alimentatie. Solaris îsi propune sa readuca natura si simplitatea în viata oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa la orice varsta. Gama de produse Solaris cuprinde: musli si tarate, fructe uscate si fructe crude, seminte si mirodenii, ceaiuri si cicoare, sare si zahar, uleiuri presate la rece, uleiuri cosmetice. Toate produsele sunt 100% naturale, nu contin conservanti sau coloranti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite