Herbagetica Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 120 capsule

Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 120 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 6771
96,36 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 120 capsule de la Herbagetica

Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte, Herbagetica, 120 capsule

Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte - creste longevitatea si vitalitatea organismului, antitumoral, chimioprotector, radioprotector, adaptogen, imunomodulator.

Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este cunoscuta si utilizata in medicina traditionala chineza pentru proprietatile sale terapeutice, de mii de ani. Miceliul Ciupercii Tibetane este bogat in nutrienti si componenti biologici activi, precum: acid cordicepic, acid glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu si calciu. Aceste substante fac din Ciuperca Tibetana un mijloc extraordinar de redare a sanatatii si de crestere a vitalitatii organismului. 

Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana este o formula care contine doua extracte:

 • extract 25:1 standardizat, garantat cu - 10% acid cordicepic - 204 mg,
 • extract standardizat 12:1, garantat in 30% polizaharide si 1% adenozina - 200 mg.

Aceste extracte standardizate garanteaza calitatea si efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

Acidul cordicepic este un puternic antioxidant, ce elimina radicalii liberi si intarzie imbatranirea celulelor. Acidul cordicepic are un puternic rol diuretic, de crestere a tensiunii osmotice a plasmei, efect anti-trombotic si vasodilatator, facilitand diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezinta un tip complex de carbohidrati. Acestea contin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, principalele substante active din Ciuperca Tibetana raspunzatoare pentru efectul adaptogen si de echilibrare a sistemului imunitar, unii dintre cei mai puternici vindecatori naturali. Beta-glucanii sunt cunoscuti drept Reglatori naturali ai Raspunsului Biologic (BRM), datorita rolului de a activa mecanismele naturale de aparare ale organismului atunci cand este necesar.

Adenozina este un nucleozid cu rol cheie in multe dintre actiunile terapeutice ale Ciupercii Tibetane. Aceasta substanta este raspunzatoare de efectele benefice asupra circulatiei coronariene si cerebrale, prevenirea aritmiilor cardiace si functionarea optima a sistemului nervos.

De ce alegem Cordyceps 10/30/1 fata de alte produse cu Cordyceps?

1. Extracte standardizate

Cea mai eficienta si cu efecte rapide forma de administrare a Ciupercii Tibetane este extractul standardizat, garantat in continutul de principii active.

Atunci cand este administrata ca simpla pulbere din ciuperca sau ca extract simplu (de exemplu extract uscat 4:1, fara a avea garantat continutul de principii active), efectele terapeutice sunt semnificativ reduse. Aceste efecte inferioare se datoreaza structurii de chitina a ciupercii care nu poate fi procesata de organism.Astfel, ciuperca are nevoie de prelucrari speciale ce necesita caldura si fermentatie pentru ca substantele active sa poata fi eliberate si absorbite de corp. In cazul extractului simplu, substantele active raman blocate in interiorul peretilor celulelor, fiind greu digerabile si dificil de absorbit in organism.

De asemenea, ciupercile au un continut de pana la 90% apa - chiar si prin uscare, acestea isi reduc volumul semnificativ si iau forma unui extract simplu, fara insa a asigura biodisponibilitatea si eficienta substantelor active. 

Cele mai puternice si vindecatoare extracte standardizate de Cordyceps Sinensis sunt cele care garanteaza si au un continut cat mai ridicat de polizaharide, acid cordicepic si adenozina.

2. Cele mai mari procente de standardizare

Formula Cordyceps Sinensis 10/30/1 contine cele mai mari procente de standardizare (10% acid cordicepic, 30% polizaharide si 1% adenozina). Asta inseamna ca are cel mai bogat continut de principii active, rezultand cele mai puternice si rapide efecte terapeutice

3. Dublu extract

Cele 2 extracte standardizate din formula Cordyceps 10/30/1 sunt extracte duble. Acestea sunt obtinute printr-un procedeu tehnologic complex de dubla extractie care asigura un nivel ridicat de biodisponibilitate a substantelor active.

Extractul dublu este cunoscut drept un extract de spectru complet. Acesta este trecut printr-un proces de extractie cu mai multe etape, care asigura atat biodisponibilitatea substantelor active solubile cat si a celor insolubile.  

4. Mediul de cultivare lichid

Ciuperca Tibetana din componenta Cordyceps 10/30/1 este cultivata intr-un mediu lichid, nu in unul solid, pe baza de orez sau cereale. Acest mod de cultivare vine cu principalul avantaj al unui produs ce contine 100% miceliu de Ciuperca Tibetana, si nu 60-80% orez/substrat nedigerabil, fara efecte terapeutice evidente.

5. Procedeu de fermentatie 

Cele 2 extracte standardizate din formula Cordyceps 10/30/1 sunt obtinute printr-un procedeu controlat de fermentatie care asigura asorbtia si biodisponibilitatea substantelor active.

6. Nu contine aditivi sau ingrediente "de umplutura"

Cordyceps 10/30/1 nu contine aditivi sau ingrediente “de umplutura”. Exista pe piata alte produse cu un continut inutil de peste 75% dextrina, fara beneficii evidente asupra organismului.  

7. Garantarea procentului de substante active

Specificarea procentului de standardizare pe eticheta produsului reprezinta garantia calitatii de extract si eficienta terapeutica a Ciupercii Tibetane. Forma de prezentare “ex: extract 10:1”, fara specificarea procentului de substanta activa, nu reprezinta o informatie relevanta in cazul ciupercilor, ci doar in cazul plantelor. Structura de chitina a ciupercilor necesita o prelucrare speciala pentru ca substantele active sa poata fi eliberate si absorbite in organism.

8. Cel mai bun raport calitate - pret de pe piata

Cordyceps Sinensis 10/30/1 Ciuperca Tibetana Forte are cel mai bun pret de pe piata raportat la concentratia ridicata de substante active (10% acid cordicepic, 30% polizaharide si 1% adenozina).

Adjuvant in:

 • afectiuni oncologice
 • modularea sistemului imunitar
 • radioterapie, chimioterapie
 • afectiuni renale
 • cresterea libidoului
 • cresterea performantei si rezistentei fizice
 • afectiuni hepatice (hepatita B, ciroza)
 • ischemie cardiaca, ateroscleroza
 • afectiuni pulmonare si respiratorii (bronsita cronica, astm bronsic).

Contribuie la:

 • creste longevitatea si vitalitatea organismului
 • adaptogen
 •            - imbunatateste activitatea glandelor suprarenale
 •            - creste capacitatea de adaptare a organismului la factorii de stres fizici si psihici.
 • antitumoral
 • imunomodulator, imunostimulator
 •            - stimuleaza activitatea macrofagelor, a linfocitelor T si a celulelor NK, reducand astfel proliferarea celulelor anormale
 •            - regleaza raportul limfocitelor CD4 si CD8, reducand actiunea virusurilor, bacteriilor si fungilor.
 • potenteza actiunea chimioterapiei si radioterapiei si reduce efectele negative ale acestora
 • imbunatateste performantele fizice ale sportivilor
 • regleaza nivelul glicemiei, colesterolului si trigliceridelor
 • asigura diviziunea celulara normala
 •             - stimuleaza moartea programata a celulelor anormale, reducand expresia proteinei NF-kβ
 •             - regleaza rata de folosire celulara a oxigenului.
 • imbunatateste functia sexuala, creste libidoul
 • mentine sanatatea articulatiilor si a sistemului osos
 • imbunatateste functiile ficatului, rinichilor si plamanilor.

Puternic efect antitumoral - un numar ridicat de studii desfasurate la Universitatea Michigan arata ca administrarea de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana are un puternic efect antitumoral. In urma acestor studii s-a demonstrat ca Ciuperca Tibetana: micsoreaza dimensiunea tumorilor, creste activitatea celulelor T, NK si a macrofagelor, ajuta la refacerea ADN-ului, activeaza celulele sistemului imunitar pentru a lupta impotriva activitatii celulelor canceroase, sustine actiunea chimioterapiei si radioterapiei si ajuta organismul sa suporte mai usor efectele lor negative. Administrarea Extractului de Ciuperca Tibetana a demonstrat efecte pozitive importante in diferite tipuri de tumori maligne: cancer de colon, cancer de san, cancer pulmonar, cancer de piele, cancer de prostata, cancer hepatic, cancer de col uterin, limfom malign, cancer bucal, cancer gastric, leucemie.

Creste performanta si rezistenta fizica - studiile clinice indica faptul ca extractul standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana creste capacitatea de oxigenare a celulelor rosii ale sangelui. Aceasta proprietate a Ciupercii Tibetane imbunatateste performanta fizica, reduce oboseala si stresul oxidativ si imbunatateste functiile respiratorii. Extractul de Ciuperca Tibetana este de un real ajutor pentru persoanele in varsta, in vederea imbunatatirii semnificative a calitatii vietii. In cazul sportivilor de performanta, ajuta la obtinerea unor performante fizice superioare. Atletii chinezi care au atins recorduri mondiale la Olimpiade, au considerat Ciuperca Tibetana un factor important ce a contribuit la succesul activitatii lor. 

Regleaza nivelul de colesterol si imbunatateste functiile sistemului cardiovascular - testele clinice realizate in urma administrarii de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana au aratat ca, dupa 30 de zile de administrare, nivelul trigliceridelor si al colesterolului total au scazut semnificativ. Colesterolul “bun” (HDL) a crescut cu 30%, reducand astfel riscul unor afectiuni cardiovasculare. In plus, utilizarea de Ciuperca Tibetana imbunatateste circulatia sangvina catre organele vitale si reduce agregarea plachetara. Continutul de adenozina din compozitia Ciupercii Tibetane are potential anti-trombotic si de subtiere a sangelui in organism. In cadrul a doua studii clinice controlate placebo pe pacienti varstnici, administrarea de Cordyceps Sinensis – Ciuperca Tibetana a demonstrat reducerea oxidarii lipidelor din organism. Hematiile pacientilor din grupul de varsta 60-84 de ani aflati sub tratament cu Ciuperca Tibetana (3 grame/zi timp de 3 luni) au crescut semnificativ nivelul enzimei superoxid-dismutaza (SOD). Nivelurile SOD au crescut atat de mult (de la 882,74 ± 138.05 la 1021,16 ± 144,95) incat au atins niveluri comparabile cu cele din intervalul de varsta 17-20 de ani (949,16 ± 125,18).

Imbunatateste libidoul, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor - extractul de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana este un puternic stimulator al apetitului sexual. Testele clinice au aratat de asemenea o crestere a numarului de corticosteroizi si ketosteroizi si o stimulare semnificativa a productiei de spermatozoizi. Ciuperca Tibetana este un puternic tonic sexual feminin, insa are si rolul de a stimula fertilitatea masculina prin cresterea numarului si calitatii spermatozoizilor. Ciuperca Tibetana este un puternic tonic sexual feminin, insa are si rolul de a stimula fertilitatea masculina prin cresterea numarului si calitatii spermatozoizilor.

Adjuvant in afectiuni hepatice - potrivit unor studii, administrarea de Cordyceps sinensis-Ciuperca Tibetana poate ajuta la reducerea viremiei (incarcatura virala) in cazul hepatitei B. In urma administrarii de Ciuperca Tibetana, la pacientii cu hepatita B si cei cu tulburari post ciroza hepatica, valorile testelor de sange au revenit la normal.

Imbunatateste functiile respiratorii - in medicina traditionala chineza, Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana este considerat remediul plamanilor sanatosi. Cordyceps Sinensis ajuta functiile plamanilor prin capacitatea sa de a creste in organism productia antioxidantului natural superoxid-dismutaza. In urma administrarii de extract standardizat de Ciuperca Tibetana, pacientii cu bronsita cronica si astm bronsic au mentionat ameliorarea simptomelor si imbunatatirea functiei pulmonare. In cadrul unui studiu clinic, pacientii cu boli pulmonare tratati cu Cordyceps sinensis (3 capsule x 330mg, de 3 ori pe zi) timp de 21 de zile, au avut o crestere semnificativa de 35,7% a nivelului antioxidantului superoxid-dismutaza comparativ cu perioada dinaintea administrarii Cordyceps. Cresterea a demonstrat cercetatorilor faptul ca repararea tisulara si mecanismele de auto-protectie au fost puternic accelerate.

Precautii: nu se cunosc.

Contraindicatii: nu se cunosc.


Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte 120 capsule - producator Herbagetica se recomanda pentru Tumori si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro.

Compozitie / Prospect

Per 1 capsula: Extract 25:1 Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 10% acid cordicepic 204 mg. Extract 12:1 Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis)
standardizat garantat cu minim 30% polizaharide si cu minim 1% adenozina 200 mg.

Administrare

1-2 capsule pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social