Ulei de Ricin

Uleiul de ricin presat la rece are multiple recomandari in cosmetica: fortifiant pentru par, gene, sprancene si unghii, stimuleaza cresterea parului, recomandat pentru piele uscata, crapata, pentru prevenire petelor pigmentare. Denumirea in latina pentru ulei de ricin este Palma Christ (palma lui Hristos), fiind un remediu si pentru diverse boli, sub forma de cataplasma cu ulei de ricin. Astfel, cataplasma cu ulei de ricin, peste care s-a pus o folie de plastic si peste folie, o sursa de caldura face ca uleiul de ricin sa calmeze durerile provocate de diverse nevralgii sau diverse probleme ale sistemului digestiv. Aceasta utilizare a uleiului de ricin sub forma de cataplasma este recomandata de Valeriu Popa.


Ulei de Ricin - Descopera oferta de produse de pe Puterea Plantelor


Produse de Ulei de Ricin
7,38 lei
  
13,92 lei
13,36 lei
  
18,40 lei
  
6,54 lei
  
23,25 lei
Cosul este gol
Nu ai produse favorite