Argital ulei esential de rozmarin pentru uz extern, 10ml

Argital ulei esential de rozmarin pentru uz extern, 10ml

Disponibil la comanda online

SKU 21866
34,90 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Caderea parului Stres Aromaterapie Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argital ulei esential de rozmarin pentru uz extern, 10ml de la Argital

Argital ulei esential de rozmarin pentru uz extern, 10ml 

Caracteristici: are efect antioxidant, antimicrobial, antitumoral si stimulator mental.

Calmeaza indigestia, stimuleaza cresterea parului, imbunatatese respiratia, inlatura durerea, reduce stresul.

Ingrediente: ulei esential de rozmarin (Rosmarinus officinalis L.), pentru uz extern.

Mod de utilizare: 

Pentru indigestie: se aplica 2-3 picaturi de ulei de rozmarin in amestec cu ulei de cocos pe abdomen pentru inlaturarea neplacerilor cauzate de indigestie precum flatulenta, crampe sau balonare.

Pentru cresterea parului: amestecati 3-5 picaturi de ulei de rozmarin cu 50 ml ulei de jojoba apoi aplicati pe scalp ca masca pentru stimularea parului. Puteti de asemenea sa adaugati 5 picaturi de ulei de rozmarin in samponul dvs. obisnuit.

In caz de probleme respiratorii: puneti 3 picaturi de ulei de rozmarin in difusser sau in recipientul umidificatorului sau in apa fierbinte pentru inhalatii , va ajuta in caz de congestie nazala sau gat iritat.

Pentru inlaturarea durerilor: folositi 2 picaturi de ulei esential in amestec cu ulei de cocos sau de masline, aplicati pe zonele dureroase cum ar fi tamplele, ceafa, muschi, articulatii , etc.

Pentru prospetime mentala si inlaturarea stresului: puneti 3-5 picaturi de ulei esential in cada de baie sau in recipientul special al umidificatorului. Pentru cei care au nevoie de o memorie buna si atentie focusata, aplicati 2 picaturi de ulei esential pe palme, frecati si inhalati pentru efect imediat.

Alte utilizari: Pentru uz cosmetic: adaugati cateva picaturi in creme, uleiuri.

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi nediluat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Argital: Produsele cosmetice naturale Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor. Gama cuprinte argina verde pulbere, uleiuri esentiale, ape florale, produse ingrijire dentara si bucala, cosmetice pentru corp, par si ten, dermato-cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite