Ulei esential de lamaie, 10ml Argital Gold

Ulei esential de lamaie, 10ml Argital Gold

Disponibil la comanda online

SKU 21869
39,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Febra Laringita Faringita Gripa / Raceala Stres
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de lamaie, 10ml Argital Gold de la Argital

Argital Gold - Ulei esential de lamaie, 10 ml

Ingrediente: ulei esențial de lămâie (Citrus limon), pentru uz extern.

Ingrediente naturale: Citral, Limonene

Caracteristici: uleiul esential de lamaie este un Must Have in orice casa datorita multiplelor beneficii si utilizari.

Agent de curatenie: Adaugati 2-3 picaturi ulei de lamaie in 100 ml apa si pulverizati pe suprafetele din baie sau pe asternuturi, draperii ca dezinfectant. Aplicati pe o carpa pentru a curata argintaria. Puneti cateva picaturi in sapunul lichid sau gelul de dus. Aplicati pe periuta de dinti, pieptene, pamatufuri pentru a le dezinfecta, apoi clatiti cu apa. Aplicati pe o discheta de bumbac si strecurati in frigider sau dulap pentru a inlatura mirosurile neplacute. Pentru dezinfectarea podelelor in casele cu copii, amestecati 10 picaturi de ulei lamaie cu o cana de otet de mere, apoi adaugati in 3 litri de apa cu care spalati podelele.

Pentru improspatarea aerului: puneti 2-3 picaturi de ulei esential in recipientul special de la umidificator sau intr-un difusser, intr-o cantitate de 100 ml apa.

Pentru bunadispozitie si claritate mentala: aplicati pe palme apoi inhalati. Puneti cateva picaturi (3-5) in cada de baie sau in uleiul pentru masaj corporal. Imbunatateste circulatia si ajuta la detoxifierea generala a corpului. Puneti 5 picaturi de ulei in 100 ml de apa rece si pulverizati in incapere.

In caz de raceala sau febra: amestecati 2-3 picaturi ulei de lamaie cu 2-3 picaturi ulei de menta si lavanda, apoi aplicati pe piept, talpi si spate.

Pentru gat iritat: aplicati pe gat, puteti combina cu ulei de menta pentru rezultate mai bune.

In caz de greata, balonare, indigestie: aplicati pe abdomen cu miscari usoare de masaj.

In caz de acnee sau ten cu probleme: puneti in crema de corp sau crema de fata 3 picaturi de ulei de lamaie si 3 picaturi de ulei de lavanda si aplicati zilnic pe fata si corp.

Pentru ciuperca piciorului: amestecati 2-3 picaturi ulei de lamaie cu 2-3 picaturi ulei de tea tree cu o lingura ulei de cocos, apoi aplicati pe picioare, masati usor si inveliti intr-un prosop de bumbac peste noapte. Repetati zilnic pana la disparitia simptomelor.

Alte utilizari:
Pentru uz cosmetic: adăugați câteva picături în creme, uleiuri. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Argital: Produsele cosmetice naturale Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor. Gama cuprinte argina verde pulbere, uleiuri esentiale, ape florale, produse ingrijire dentara si bucala, cosmetice pentru corp, par si ten, dermato-cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite