Bionovativ Anxiodren 10 ml

Anxiodren 10 ml

Disponibil la comanda online

SKU 20229
62,74 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Anxiodren 10 ml de la Bionovativ

Anxietatea schimba modul in care gandim si are capacitatea de a dezechilibra armonia hormonala din organism. Este definita ca o stare de neliniste si frica, fara o cauza reala sau neacoperita complet de realitatea obiectiva, ce amplifica si chiar creeaza senzatii false in corp. Anxietatea este multiplu simptomatica, actionand la nivel cognitiv, emotional si fizic. Cercetarile au aratat ca exista uleiuri esentiale cu calitati echilibrante. Iata actiuni fiziologice ale uleiurilor esentiale din acest produs:

  • sustine starea de bine, functia mentala si cognitiva
  • sustine rezistenta organismului in conditii ambientale severe
  • sustine calmul, relaxarea, calitatea si sanatatea somnului
  • sustine confortul tractului respirator
  • sustine metabolismul grasimilor si a glucidelor

Mod de utilizare: Se iau cate 3-4 picaturi de 2 ori pe zi. Fiecare doza se dizolva in prealabil intr-o lingurita de miere sau intr-un sfert de lingurita de ulei alimentar.

Ingrediente: Uleiuri esentiale de: Brad-siberian (Abies sibirica): 4,5 ml; Arbore-de-Tamaie–sacra (Boswellia sacra): 1,8 ml; Ienupar (Juniperus communis): 1,2 ml; Menta-dulce (Mentha viridis): 1 ml; Dafin (Laurus nobilis): 0,8 ml; Musetel (Matricaria chamomilla): 0,5 ml; Roinita (Melissa officinalis): 0,2 ml.

Precautii si contraindicatii: Poate interactiona cu anticoagulantele la administrare concomitenta.

A nu se utiliza nediluat. Se utilizeza doar diluat in miere sau ulei alimentar, nu si in apa. A nu se consuma de catre copii, femeile insarcinate sau care alapteaza. Contraindicat persoanelor cu boli autoimune. Contraindicat in caz de litiaza biliara, inflamatii biliare, ocluzii ale cailor biliare, afectiuni hepatice grave.

Atentionari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

Mod de depozitare: A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bionovativ: Bionovativ - producator roman, din Brasov, ofera solutii, extracte glicerinice, capsule 100% naturale. Gama Life - BIONOVATIV este dedicata sanatatii membrilor intregii familii. Produsele sunt concepute de catre un colectiv cu decenii de experienta in domeniul fitoterapiei şi a altor terapii naturale. Credem cu tarie in potentialul urias de vindecare al plantelor, prin urmare, produsele noastre nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranti, conservanti sau arome. Toate ingredientele raman în forma lor naturala, iar produsele rezultate sunt 100% naturale și actioneaza profund, la nivel celular.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite