Born To Bio Ulei esential de cedru atlas/cedrus atlantica ecocert 10 ml

Ulei esential de cedru atlas/cedrus atlantica ecocert 10 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16369
29,22 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de cedru atlas/cedrus atlantica ecocert 10 ml de la Born To Bio

Parfumul sau este puternic și vehiculează forță și energie. Lemnul rezistent al acestui copac maiestuos a fost folosit pentru construirea templului lui Solomon. Uleiul esențial conținut de lemn protejează împotriva paraziților și bacteriilor. Proprietățile sale anti-putrezire i-au castigat utilizarea în construcția de nave și la fabricarea sarcofagiilor. Este recunoscut pentru proprietățile sale purifiante, calmante și regenerante. Expectorant al sistemului respirator, fiind de asemenea dezinfectant al sistemului genito-urinar. Perfect pentru a intra într-o stare de calm profund specifică meditației și pentru a primi cu usurință energia pozitivă vindecătoare.

În aromoterapie: echilibrează, oferă stabilitate și confort, reduce anxietatea, obsesiile, frică, grijă excesivă, oferind încredere în sine. Pe fond emoțional,te menține conectat cu lumea ta interioară, ajutându-te să te concentrezi pe ceea ce ești, echilibrându-te. Din punct de vedere energetic, acest ulei poate fi folosit pentru a curăța o încăpere de energie negativă și pentru a aduce energie pozitivă. În difuziune este un excelent  insectifug (alungă moliile).

Ecocert

PRODUS NATURAL

certificat eco-cert

fabricat in franta

VICHY FRANTA

certificat la nivel european

pur

EXTRACT PUR

obtinut prin distilare la aburi

testat-clinic

AMPRENTA CROMATOGRAFICA

pentru calitate si siguranta

În masaje relaxante: este cunoscut pentru îmbunătățirea circulației periferice fiind decongestionant venos și limfatic, util în caz de edeme, varice, retenții de apă și celulită. Efect antiseptic, antiseboreic și astringent.

În cosmetică: un ingredient important în uleiurile de masaj anticelulitice, produsele pentru îngrijirea tenului gras sau a scalpului seboreic, dermatite, îmbunătățește circulația sângelui, restabilește integritatea pielii după formarea rănilor, anesteziază și ameliorează inflamațiile.

Mod de utilizare:

Aromoterapie: câteva picături în difuzoarele Born to Bio, pe o sursa de căldură, sauna, etc.

Uz cosmetic: câteva picături diluate într-un ingredient de tip baza (uleiruri purtătoare, creme, șampoane,etc.)

Avertizari:

A nu se administra fără avizul medicului sau specialistului în perioada sarcinii, alăptării, copiilor mici și persoanelor alergice la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat (poate provoca arsuri).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Born To Bio:

Bio Seasons Laboratories este o companie din Franta producatoare de cosmetice certificate organic. Produsele sunt manufacturate la Vichy.Ingredientele folosite in produse sunt atent selectionate, sunt extracte din plante, uleiuri esentiale, ape florale si uleiuri vegetale. Sunt 100% de origine naturala.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite