Born To Bio Ulei esential de mandarina verde/citrus reticulata bio 5 ml

Ulei esential de mandarina verde/citrus reticulata bio 5 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16380
36,11 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Aromaterapie Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de mandarina verde/citrus reticulata bio 5 ml de la Born To Bio

Descriere produs Ulei esential de mandarina verde/citrus reticulata bio 5 ml de la Born to Bio

 

Uleiul este extras din aceeași specie cu cel de mandarin roșu. Diferența este că, în timp ce uleiul de mandarin roșu este extras din fructul copt, cel de mandarină verde este obținut din fructul necopt. Rezultă una din cele mai interesante arome din lumea uleiurilor esențiale, cu tonuri deopotrivă citrice, dulci-florale și amare-florale. Este apreciat pentru actiunea sa relaxanta extrema si pentru proprietatile sale calmante.

Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, Born To Bio folosește gaz-cromatografia, analiză chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate. Această analiză cromatografică este pentru uleiurile esențiale așa cum analiza de sânge este pentru noi, oamenii.

PRODUS ORGANIC

ulei provenit din cultura biologica

VICHY FRANTA

certificat la nivel european

EXTRACT PUR

obtinut prin presare la rece

AMPRENTA CROMATOGRAFICA

pentru calitate si siguranta

Asemenea unei  amprente, ne demonstrează unicitatea fiecărui lot de ulei esențial, în ceea ce privește identitatea și proprietățile terapeutice.

În gastronomie: Cu notele sale proaspete si delicios fructate ofera o nota acidulata irezistibila preparatelor culinare dulci sau sarate. Pentru a adăuga savoare preparatelor sărate, precum cele din pui sau pește, sau celor dulci, precum produsele de patiserie,siropuri, clătite, prăjituri, torturi, compot, salate, limonade, etc.

În aromoterapie: aduce beneficii pe plan psihic și emoţional: datorita parfumului sau dulce si proaspat, uleiul esential de Mandarina verde este inviorator si ajuta la alungarea incordarii nervoase si tristetii atunci cand este difuzat.

În masaje relaxante: ideal în afecțiuni precum  artrită, hipertensiune arterială, obezitate (congestie), reumatism, retenție de lichide la nivelul articulațiilor. Se recomanda în caz de celulita, drenaj limfatic, fragilitate capilara, cicatrizarea și dezinfectarea rănilor, etc.

În cosmetică: este recomandat datorita calităților antiseptice, depurative si purificatoare, echilibreaza functiile pielii, stimuland productia de celule noi, fiind ideal in preparatele antirid si in cazul pielii “cazute”. Includeți în rutina dumneavostra de igienă orală pentru a promova dinții sănătoși.

Mod de utilizare:      

Alimentar: intre 2 și 5 picături pentru fiecare kilogram de preparat culinar, băuturi, miere,etc.

Aromoterapie: câteva picături în difuzoarele Born to Bio, pe o sursa de căldură, sauna, etc

Uz cosmetic: câteva picături diluate într-un ingredient de tip baza (uleiruri purtătoare, creme, șampoane,etc.)

Avertizari:

A nu se administra fără avizul medicului sau specialistului în perioada sarcinii, alăptării, copiilor mici și persoanelor alergice la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat (poate provoca arsuri).

Certificat:      

FR-BIO-01

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Born To Bio:

Bio Seasons Laboratories este o companie din Franta producatoare de cosmetice certificate organic. Produsele sunt manufacturate la Vichy.Ingredientele folosite in produse sunt atent selectionate, sunt extracte din plante, uleiuri esentiale, ape florale si uleiuri vegetale. Sunt 100% de origine naturala.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite