Born To Bio Ulei esential de molid negru/picea mariana ecocert 5 ml

Ulei esential de molid negru/picea mariana ecocert 5 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16375
35,05 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de molid negru/picea mariana ecocert 5 ml de la Born To Bio

Este denumit si “vanatorul oboselii”, fiind eficient in reincarcarea bateriilor. Datorită proprietăților unice antivirale, antibacteriene, antiinflamatorii, este recomandat pentru problemele respiratorii, astm, tuse, decongestionează căile respiratorii, calmează durerile musculare și reumatice, purifică și igienizează aerul din încăpere, stimulează circulația sângelui.

Este indicat pentru persoanele care sufera de un plex solar blocat, sunt mereu obosite (mai ales dupa ce mananca), care duc lipsa de energie si nu au spirit de initiativa. Ofera putere si energie celor care spun ca nu vor reusi niciodata, care si-au ascuns visurile, dorintele si s-au plafonat. 

agricultura biologica

PRODUS ORGANIC

provenit din cultura biologica

fabricat in franta

VICHY FRANTA

certificat la nivel european

pur

EXTRACT PUR

obtinut prin distilare la abur

testat-clinic

AMPRENTA CROMATOGRAFICA

pentru caliatete si siguranta

Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, Born To Bio folosește gaz-cromatografia, analiză chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate.  Aceasta analiză cromatografică este pentru uleiurile esențiale așa cum analiza de sânge este pentru noi, oamenii.  Asemenea unei  amprente, ne demonstrează unicitatea fiecărui lot de ulei esențial, în ceea ce privește identitatea și proprietățile terapeutice.

În gastronomie: se folosește pentru condimentarea preparatelor culinare, a băuturilor si a fripturilor. Poate fi adăugat îndeosebi în preparatele cu carne. Se poate adauga in miere sau ceai cald.

În aromoterapie: Crește concentrarea, energizează, în același timp, curăță aerul din încăpere și ajută la decongestionarea căilor nazale in cazul afectiunilor respiratorii.

În masaje relaxante: se recomanda un masaj incalzitor, inainte de sport sau pentru membre reci si masaj pe zonele cu dureri reumatismale, artrite, sciatica, picioare dureroase sau umflate.

În cosmetică: este recomandat in in tratarea diferitelor probleme ale pielii, (psoriazis, prurit, acnee, eczeme, furuncule, scabie, taieturi si leziuni sportive) pielea devenind mai echilibrata, neteda, reinnoita si stralucitoare.

Mod de utilizare:

    

Alimentar: intre 2 și 5 picături pentru fiecare kilogram de preparat culinar, băuturi, miere,etc.

Aromoterapie: câteva picături în difuzoarele Born to Bio, pe o sursa de căldură, sauna, etc

Uz cosmetic: câteva picături diluate într-un ingredient de tip baza (uleiruri purtătoare, creme, șampoane,etc.)

Avertizari:

 A nu se administra fără avizul medicului sau specialistului în perioada sarcinii, alăptării, copiilor mici și persoanelor alergice la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat (poate provoca arsuri).

Certificat:

     FR-BIO-01

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Born To Bio:

Bio Seasons Laboratories este o companie din Franta producatoare de cosmetice certificate organic. Produsele sunt manufacturate la Vichy.Ingredientele folosite in produse sunt atent selectionate, sunt extracte din plante, uleiuri esentiale, ape florale si uleiuri vegetale. Sunt 100% de origine naturala.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite