Born To Bio Ulei esential de tamaie/boswellia serata ecocert 5 ml

Ulei esential de tamaie/boswellia serata ecocert 5 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16381
34,90 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri din plante Aromaterapie Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de tamaie/boswellia serata ecocert 5 ml de la Born To Bio

Descriere produs Ulei esential de tamaie/boswellia serata ecocert 5 ml de la Born to Bio

 

Uleiul de tămâie este renumit pentru potențialul lui în susținerea sănătății fizice, psihice și emoționale și pentru efectul puternic antiinflamator. Aroma rășinoasă a acestui ulei are efecte benefice asupra respirației atât în sezonul cu viroze, în caz de astm sau bronșite sau în timpul meditației. Este un ulei care îndeamnă la introspecție și are efecte asupra sitemului nervos,  relaxând și revitalizând în același timp. Poate să înlăture stări de iritabilitate, neliniște și insomnii cauzate de stres.

În aromoterapie: creşte activitatea cortexului frontal, sprijină reflexia şi introspecţia în acelaşi timp creând o stare de calm, potolire a şuvoaielor de gândire. Este potrivit pentru momentele în care ne pierdem concentrarea, ne pierdem scopul sau avem impresia că ceea ce facem nu merge în direcţia bună. Aroma să lemnoasă uşor înţepătoare ne întoarce la rădăcini, la motivaţiile scopurilor noastre, dar ne şi “împinge” spre activitate.

Ecocert

PRODUS NATURAL

certificat eco-cert

fabricat in franta

VICHY FRANTA

certificat la nivel european

pur

EXTRACT PUR

obtinut prin distilare la abur

testat-clinic

AMPRENTA CROMATOGRAFICA

pentru calitate si siguranta

Mai multe ritualuri religioase includ răşinile de tămâie, acest lucru se datorează credinţelor vechi conform cărora răşinoasele ne conectează cu divinul pentru a ne sprijini, a ne da curaj şi a ne purifica.

În masaje relaxante: are proprietăți antiinflamatoare datorită conținutului bogat de acid boswellic. Acest compus reduce inflamația și durerile de la nivelul articulațiilor îmbunătățind mobilitatea și flexibilitatea.

În cosmetică: Pentru ten: tendințe acneice, datorită proprietăților sale astringent și antiinflamatoare. Igienă orală: eficient în halenă (respirația urât mirositoare), a durerilor de dinți, prevenirea apariției cariilor, dar și pentru menținerea sănătății gingiilor, datorită efectului antibacterian.

Mod de utilizare:

Aromoterapie: câteva picături în difuzoarele Born to Bio, pe o sursa de căldură, sauna, etc

Uz cosmetic: câteva picături diluate într-un ingredient de tip baza (uleiruri purtătoare, creme, șampoane,etc.)

Avertizari:

A nu se administra fără avizul medicului sau specialistului în perioada sarcinii, alăptării, copiilor mici și persoanelor alergice la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat (poate provoca arsuri).

Certificat:

ECO-CERT

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Born To Bio:

Bio Seasons Laboratories este o companie din Franta producatoare de cosmetice certificate organic. Produsele sunt manufacturate la Vichy.Ingredientele folosite in produse sunt atent selectionate, sunt extracte din plante, uleiuri esentiale, ape florale si uleiuri vegetale. Sunt 100% de origine naturala.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite