Fares Lamaie, R15, ulei esential 100 pur, definit botanic si biochimic

Lamaie, R15, ulei esential 100 pur, definit botanic si biochimic

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 21266
23,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri esentiale Ulei esential uz intern
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lamaie, R15, ulei esential 100 pur, definit botanic si biochimic de la Fares

CE CONŢINE?
Ulei esențial de lămâie (Citri aetheroleum), obţinut prin presare la rece din coaja fructelor coapte de Citrus limon (L.) Osbeck.
Profil biochimic: limonen.

CE BENEFICII ARE ULEIUL ESENȚIAL DE LĂMÂIE PENTRU SĂNĂTATEA MEA?
-susține sănătatea respiratorie;
-calmează în caz de iritații în gât;
-are efect plăcut, calmant asupra gurii, faringelui și corzilor vocale;
-utilizat extern ajută în stările de oboseală, stres, rău de mișcare;
-aplicat prin masaj stimulează circulația sângelui și reduce celulita;

Lămâiul, un copac de talie mică, veșnic verde este originar din India, acum fiind răspândit în toate zonele cu climă caldă.
În Europa, lămâiul a fost adus din Orientul Mijlociu în perioada cruciadelor împreună cu numele, care vine din arabul laimum și persanul limum.

CUM SĂ FOLOSESC ACEST ULEI?
Uz intern
Copii 3-6 ani: 1-2 picături de 2 ori pe zi.
Copii 7-14 ani: 2-3 picături de 3 ori pe zi.
Adulți: 4-5 picături de 3 ori pe zi.
Cantitatea de ulei recomandată se amestecă cu o linguriță de miere sau sirop. Se folosește timp de 7-14 zile sau la nevoie. Se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.
Uz extern, adulți și copii peste 3 luni
Inhalații
-pentru sănătatea aparatului respirator: puneți 3-4 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte, inspirați timp de 5-10 minute stând aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop;
-pentru purificarea aerului: difuzați în încăpere 5-6 picături de ulei esențial cu ajutorul unui difuzor sau pulverizator;
-pentru reducerea stărilor de stres și oboseală: inhalați direct din sticluță sau aplicați 1-2 picături de ulei esențial pe un șervețel sau dischetă de bumbac și inhalați.
Masaj
Pentru stimularea circulației sângelui la nivelul picioarelor: amestecați 3-4 picături de ulei esențial cu 10 ml ulei gras (măsline, sâmburi de struguri, etc.) și masați picioarele de jos în sus. După masaj, uleiul nu trebuie îndepărtat prin spălare timp de 6-8 ore.
Pentru celulită: amestecați 2 picături de ulei esențial cu 8 picături de ulei vegetal și masați zonele afectate, dimineața și seara.
Baie
Pentru relaxare: adăugați 4-6 picături de ulei esențial în apa de baie.
Igiena gurii
3-4 picături de ulei se adăugă în 30 ml apă călduță, amestecați foarte bine și clătiți imediat gura.
Aplicare locală
În caz de rău de mișcare: inhalați direct din sticluță. În plus, ajută și să aplicați 1-2 picături de ulei pe piept și abdomen.
Aromatizare
Adaugă o picătură de ulei esențial de lămâie în smoothie sau în fresh. Îngrijirea părului gras
Masați pielea capului, după spălare, cu 3-4 picături de ulei esențial sau adăugați 4-5 picături de ulei în sampon la fiecare spălare, timp de 1 lună.

LA CE E NECESAR SĂ FIU ATENT?
CÂND NU ÎL POT FOLOSI?
Nu se folosește nediluat. În uz intern, nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, copiilor sub 3 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. În uz extern se poate folosi la sugari de peste 3 luni până la vârsta de 3 ani doar sub formă de difuzare în atmosferă. La femeile însărcinate și pe durata alăptării se poate utiliza în toate formele descrise.
Evitați expunea la soare sau raze UV artificiale timp de 12 ore după utilizare.
Evitați supradozarea, abuzul și contactul cu ochii.

CU CE ALTE ULEIURI ÎL POT COMBINA?
Pentru relaxare, în uz extern, se poate combina cu ulei esențial de Lavandă-A10, Tămâie-R54, Portocală-N174, BergamotN139.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fares:

FARES este lider pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale din România. Gama de produse Fares cuprinde peste 400 de produse naturale. Produsele Fares pot fi grupate in: ceaiuri medicinale, pulberi din plante calcinate, uleiuri esentiale, uleiuri pentru aromoterapie, tincturi, siropuri cu miere si propolis, complexe naturale din plante medicinale, capsule si comprimate din plante, ovule si supozitoare. Ceaiurile de la Fares sunt ambalate vrac sau la pliculete. Cele mai apreciate produse sunt Biomicin, Biosept, Hapciu, Hepatofit. Comanda online produse Fares de pe putereaPlantelor.ro la pret de producator!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite