Fares Oregano, R53, Ulei esential 100 pur, definit botanic si biochimic

Oregano, R53, Ulei esential 100 pur, definit botanic si biochimic

Disponibil la comanda online

SKU 21270
44,04 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Uleiuri uz intern Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Oregano, R53, Ulei esential 100 pur, definit botanic si biochimic de la Fares

CE CONŢINE?
Ulei esențial de oregano sălbatic (Origani aetheroleum) obţinut prin distilare cu aburi din partea aeriană a plantei
Origanum vulgare L. Chemotipat în carvacrol. Uleiul esențial de oregano sălbatic se extrage din specia Origanum vulgare L., cunoscută la noi ca șovârv, fiind o plantă cu miros aromatic agreabil. Oregano a fost descris în Antichitate de Dioscorides şi Aristotel, folosit ca remediu de Hippocrate şi Paracelsus.

CE BENEFICII ARE ULEIUL ESENȚIAL DE OREGANO PENTRU SĂNĂTATEA MEA?
-susţine sănătatea aparatului respirator;
-facilitează digestia şi contribuie la confortul digestiv;
-ajută la funcţionarea normală a vezicii biliare;
-susţine sănătatea cardiovasculară îmbunătăţind funcţionarea inimii, întărind şi crescând elasticitatea pereţilor vaselor de sânge, a capilarelor.

CUM SĂ FOLOSESC ACEST ULEI?
Uz intern
Copii 7-14 ani: 1-2 picături de 3 ori pe zi.
Adulți: 3 picături de 3 ori pe zi.
Cantitatea de ulei recomandată se amestecă cu o linguriță de miere sau sirop.
Se folosește timp de 7-14 zile sau la nevoie. Se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.
Uz extern, adulți și copii de peste 6 ani
Inhalații
-pentru sănătatea aparatului respirator: puneți 2-3 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte, inspirați timp de 5-10 minute stând aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop;
-pentru purificarea aerului: difuzați în încăpere cu ajutorul unui difuzor sau pulverizator 1-2 picături de ulei esențial de oregano împreună cu câte 2 picături de ulei esențial de Eucalipt-R19, ulei esențial de Pin-R21 sau ulei esențial de RozmarinA11 sau o combinație de uleiuri gata preparată (Hapciu inhalant-R7).

LA CE E NECESAR SĂ FIU ATENT? CÂND NU ÎL POT FOLOSI?
Nu se folosește nediluat.
Nu este indicat în caz de afecţiuni neurologice (epilepsie), afecţiuni cardiace (hipertensiune), în nicio modalitate de utilizare.
În uz intern, nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, copiilor sub 7 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
În uz extern, se poate folosi la copii de peste 6 ani. În sarcină și alăptare se va utiliza doar la nevoie, sub formă de inhalații în combinație cu alte uleiuri esențiale și nu mai mult de 3 zile.
Evitați supradozarea, abuzul și contactul cu ochii.

CU CE ALTE ULEIURI ÎL POT COMBINA?
Puteți face inhalații cu acest ulei, combinat cu unul sau mai multe dintre următoarele uleiuri esențiale: Tea tree-A12, Pin-R21, Rozmarin-A11, Eucalipt-R19, Mentă-R20, Scorțișoară-A32.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fares:

FARES este lider pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale din România. Gama de produse Fares cuprinde peste 400 de produse naturale. Produsele Fares pot fi grupate in: ceaiuri medicinale, pulberi din plante calcinate, uleiuri esentiale, uleiuri pentru aromoterapie, tincturi, siropuri cu miere si propolis, complexe naturale din plante medicinale, capsule si comprimate din plante, ovule si supozitoare. Ceaiurile de la Fares sunt ambalate vrac sau la pliculete. Cele mai apreciate produse sunt Biomicin, Biosept, Hapciu, Hepatofit. Comanda online produse Fares de pe putereaPlantelor.ro la pret de producator!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite