Mayam Ellemental Roll-on Breathe 10 ml

Roll-on Breathe 10 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18221
42,57 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Migrene Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Roll-on Breathe 10 ml de la Mayam Ellemental

Roll-on Breathe - ulei aromaterapeutic 100% natural

Blend cu uleiuri esențiale conceput de aromaterapeutul Elemental, pentru a încânta cu parfumul său unic și beneficiile aduse pentru trup, minte și suflet. Volum 10 ml.

BREATHE este un amestec binefăcător pe care-l poți folosi pentru a te bucura de o respirație ușoară, înălțătoare și căi respiratorii eliberate. Păstrează-l la tine și pentru parfumul său atât de revigorant, atât de agreabil. 

COMPOZIȚIE: Este un amestec alcătuit din uleiuri esențiale de Petitgrain, Eucalipt Globulus Bio și Mentă Bio în bază de ulei de Cocos fracționat.

INGREDIENTE: Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Tocopherol and Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool, Limonene, Geraniol, Citral, Citronellol, Eugenol

BLEND PREMIUM

O formulă dezvoltată de Aromaterapeutul Elemental pe baza unor studii, cercetări și teste efectuate pe o perioadă îndelungată de timp.

MATERII PRIME

Folosim numai uleiuri esențiale 100% naturale, pure, nediluate, potente, testate GCMS.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică pe suprafețe mici de piele, în preponderență pe zonele cu puls cum ar fi încheieturi, gât, tâmple.

Numai pentru uz extern. Evitați contactul cu zona ochilor. A nu se ingera. Întrerupeți utilizarea produsului în cazul în care se manifestă roșeață sau mâncărime.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare.

Testat Dermatologic. Produs în România.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite