Ulei esential de Lime 10ml, Zanna

Ulei esential de Lime 10ml, Zanna

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18361
15,70 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de Lime 10ml, Zanna de la Zanna

Ulei esential de Lime 10ml, Zanna

 
Uleiul esențial de Lime nu numai că are o aromă energizantă și relaxantă dar are și nenumarate beneficii: stimulează imunitatea, stimulează circulația sanguină, este un anticelulitic eficient, întărește unghiile fragile, este ideal pentru degerături și bătături, revigorează organismul, alungă senzația de apatie.
Este recomandat în stările de anxietate și depresie.
                                                                 
Modul de întrebuințare în aromaterapie: 
 
• Inhalațiile sunt foarte potrivite pentru tratarea problemelor respiratorii, a răcelilor, gripei și pentru pregătirea tenului în vederea unui tratament cosmetic. Pentru aceasta, se toarnă într-un vas 1l de apă clocotită și se adaugă 3-4 picături de ulei. Vaporii degajați se inspiră stând aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare.
• Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esențiale. Pentru o ședință de masaj se adaugă 4-6 picături de ulei esențial în aproximativ 10 ml ulei de masaj.
• Baia este o cale foarte plăcută și totodată eficientă de a folosi uleiurile prin relaxarea care o induce apa caldă și prin faptul că porii se dilată, pemițând uleiului să pătrundă prin tegumente. Uleiurile se adaugă înainte de a începe baia și nu mai devreme, deoarece datorită căldurii ele se evaporează foarte ușor. Astfel, pentru o baie se pun 4-6 picături de ulei esențial (sau 4-6 picături de amestec) în 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de bază, apoi se toarnă în cadă și se amestecă bine. Baia va dura 10-20 minute.
• O compresă fierbinte este un mod eficient de a trata multe probleme ale pielii, ca de exemplu injecțiile, sau durerile mulsculare de natură reumatică. Cantitatea de ulei depinde de suprafața pielii pe care aplicați compresia: 2 picături pentru suprafețe mici, 6-8 picături pentru suprafețe mari.
• Candela (lampa) odorizantă se folosește pentru a aromatiza camera, pentru a genera o stare de spirit pozitivă, tonică, sau dimpotriva de relaxare, sau pur și simplu pentru a crea o atmosfera specială. Pentru aceasta, se pune apa caldută în farfuria candelei, se adaugă 3-5 picături de ulei și se aprinde lumânarea.

Prezentare: 10 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite