Dvr Pharm Hinoki ulei esential integral 10 ml (chiparos sacru)

Hinoki ulei esential integral 10 ml (chiparos sacru)

Disponibil la comanda online

SKU 22284
55,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri din plante Aromaterapie Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Hinoki ulei esential integral 10 ml (chiparos sacru) de la Dvr Pharm

Hinoki, cunoscut și drept chiparos sacru ori chiparos japonez, a fost folosit pe scară largă în medicina tradițională pentru tratarea bolilor alergice și s-a sugerat că ar avea efecte antiinflamatorii, antioxidante și antimicrobiene. În prezent, studiile de medicină experimentală cercetează și confirmă vechile utilizări ale uleiul esențial de hinoki în raport cu bacteriile rezistente, cu procesul inflamator de la nivelul articulațiilor, cu reacțiile dezechilibrate ale sistemului imunitar de la nivelul aparatului respirator. De interes sunt și efectele uleiului de hinoki în legătură cu durerea, dar și cu creșterea părului.

Prezentare

Acest ulei esențial se poate folosi pentru aromatizări, inhalații sau alte proceduri specifice. Pentru uz intern și pentru orice alte aplicații terapeutice, consultați medicul specialist.

Recipient de sticlă, 10 ml, ambalat în cutie de carton.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite