Dvr Pharm N-BIOT1C Respirator 10 ml

N-BIOT1C Respirator 10 ml

Disponibil la comanda online

SKU 22281
33,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tuse Faringita Gripa / Raceala Uleiuri din plante
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere N-BIOT1C Respirator 10 ml de la Dvr Pharm

Cele două roluri ale uleiurilor esențiale asupra plantei din care provin sunt: să atragă polenizatori și să apere planta de inamicii microbieni patogeni, principala lor specialitate fiind cea antimicrobiană. Așa se explică de ce inamicii naturali ai bacteriilor, chiar și a celor rezistente, sunt inegalabilele uleiurile esențiale.

N-BIOT1C RESPIRATOR este o combinație echilibrată și puternică de 7 uleiuri esențiale integrale. Acestea sunt studiate pentru interacțiunea lor cu afecțiunile respiratorii, unele chiar declanșate de diferite bacterii (ex. Klebsiella Pneumoniae).

Puterea acestui mix este uimitoare, uleiurile din compoziția lui având capacitatea de lucra în sinergie cu antibioticele prescrise de medic.

N-BIOT1C RESPIRATOR 10 ml poate fi utilizat intern în capsule goale (cu ulei suport intern) sau în miere, dar și extern în masaj, inhalații reci / calde, dispersat cu difuzorul de aromoterapie etc.

Mod de utilizare intern

Se iau câte 3-4 picături de 2-4 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ingrediente

Uleiuri esențiale de:

  • Mentă (Mentha piperita): 2 ml;
  • Salvie (Salvia officinalis): 2 ml;
  • Eucalipt (Eucalyptus globulus): 2 ml;
  • Ravintsara (Cinnamomum camphora): 1 ml;
  • Cuișoare (Eugenia caryophyllata): 1 ml;
  • Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia): 1 ml;
  • Cimbru (Thymus saturejoides): 1 ml.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite