Dvr Pharm N-MICO 2E Amestec de Uleiuri Esentiale 10 ml Bionovativ Life

N-MICO 2E Amestec de Uleiuri Esentiale 10 ml Bionovativ Life

Disponibil la comanda online

SKU 22283
33,79 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere N-MICO 2E Amestec de Uleiuri Esentiale 10 ml Bionovativ Life de la Dvr Pharm

Micoza este numele generic al infecțiilor cauzate de ciuperci microscopice, provenite din mediul înconjurător. Din cele aproximativ 200 de specii asociate afecțiunilor umane, 20-25 sunt cel mai frecvent întâlnite.

Micozele pot fi întâlnite adesea la nivelul pielii și unghiilor, mucoasei genitale și, mai rar, la nivel pulmonar. Aceste infecții apar adesea pe fondul imunității scăzute (diabet, tratament imunosupresor, SIDA etc.). Cele mai frecvente infecții fungice sunt onicomicoza (ciuperca unghiei), candidoza (bucală sau vaginală), pitiriazis versicolor, dermatofitoza.

În lumea vegetală, cei mai de temut inamici ai fungilor microscopici sunt uleiurile esențiale. N-MICO2E înglobează nu mai puțin de 7 uleiuri esențiale integrale, provenite din plante frecvent utilizate în medicina tradițională contra micozelor. Cercetările științifice evidențiază efectele asupra Candida orală, Malassezia furfur (fung patogen provenit de la animalele cu blană), inflamației cutanate, micoza unghiei.

N-MICO2E se poate aplica cutanat, diluat în raport 1:3 – 1:5 cu ulei suport-argan. Pe unghie se poate utiliza 1 picătură nediluată / zi. De asemenea, N-MICO2E – combinație de uleiuri esențiale se poate administra intern, într-o linguriță de miere sau într-o capsulă goală, împreună cu ulei suport intern.

Mod de utilizare intern

Se iau câte 3-4 picături de 2-4 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Uleiuri esențiale de:

  • Lavandă-cu-frunza-lată: (Lavandula latifolia): 2 ml;
  • Cimbru (Thymus saturejoides): 2 ml;
  • Cuișoare (Eugenia caryophyllus): 2 ml;
  • Arbore-de-ceai (Melaleuca alternifolia): 1 ml;
  • Oregano (Origanum vulgare): 1 ml;
  • Mentă (Mentha piperita): 1 ml;
  • Busuioc (Ocimum basilicum): 1 ml.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite