Ulei de musetel 30 ml Favisan

Ulei de musetel 30 ml Favisan

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 20118
11,72 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Eczeme Plagi, rani, vanatai Afte bucale Gastrita Ulcer
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de musetel 30 ml Favisan de la Favisan

Mușețelul este una dintre primele plante pe care omul a folosit-o în scopuri terapeutice. Acesta este consumat, de cele mai multe ori, sub formă de ceai, însă uleiul de mușețel este chiar mai eficient decât ceaiul de mușețel în unele situații. Poți beneficia de proprietățile terapeutice ale mușețelului făcând aromaterapie cu ulei de mușețel sau aplicându-l direct pe piele.

Ingrediente: extract uleios din flori de mușețel (Chamomillae flos).

Mod de utilizare: Doză zilnică recomandată: 3 X 20-40 picături pe zi, între mese. Extern: ten înroșit, riduri, erupții cutanate, eczeme, arsuri.

Beneficii:

- Protejează organismul împotriva microorganismelor patogene și împotriva reacțillor produse de iradieri, reduce procesul inflamator.

- Este suport pentru reducerea spasmelor; ajută la sănătatea stomacului, sănătatea sistemului hepatobiliar și la purificarea sângelui; ajută și susține sănătatea aparatului genital feminin (protejează de tulburări menstruale).

- înlesnește diminuarea și închiderea mai rapidă a rănilor, diminuează pruritul, asigură sănătatea bucală (ajută la reducerea plăcii bacteriene și la reducerea aciditătii produse de placa bacteriană), protejează celulele (inclusiv ADN-ul) și țesuturile de distrugerile provocate de radicalii liberi.

- Acțiune farmacologică: antiseptic, antispastic, antiinflamator, cicatrizant, carminativ.

- Intern: gastrită, ulcer gastric, toxiinfecție alimentară, meteorism abdominal, afecțiuni hepatice, stări gripale, bronșită.

- Extern: hemoroizi, afte, stomatite, abcese dentare, plăgi suprainfectate, eczeme umede, ulcerații, leucoree.

- Cosmetic (pe cale externă): îngrijirea tenului, tonic capilar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite