Ulei de masline extravirgin BIO, selectie Koroneiki din Kalamata Biofruisec 750ml

Ulei de masline extravirgin BIO, selectie Koroneiki din Kalamata Biofruisec 750ml

Disponibil la comanda online

SKU 20372
148,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri alimentare Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de masline extravirgin BIO, selectie Koroneiki din Kalamata Biofruisec 750ml de la Biofruisec

Foarte digerabil si cu aciditate scazuta, acest ulei de masline extravirgin bio este realizat dintr-un singur soi de masline si anume soiul Koroneiki. Este pur si parfumat, cu note fine fructate ce adauga o nota autentica preparatelor. Produsul a fost premiat de mai multe ori si s-a clasat pe locul 1 la Targul International de Ulei de Masline de la Atena. A fost votat si , Cel mai bun produs ecologic 2018, in Franta, cu un scor de 18.3 din 20 de puncte. Acest ulei de masline premium provine din livezile de maslini ale mosiei Nikolopoulos, situata in regiunea Kalamata din orasul Messinia, Grecia. Mosia familiei Nikolopoulos se afla la o altitudine ideala, iar maslinii se intind pe dealurile insorite cu subsol calcaros. Calitatile de renume mondial ale uleiului din Kalamata se datoreaza subsolului calcaros prielnic maslinilor centenari din regiune, Koroneiki fiind si unul dintre cele mai vechi soiuri de masline.

Maslinele proaspete sunt culese manual, in perioada decembrie , ianuarie apoi presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o singura recolta. Uleiul de masline extravirgin bio, selectie Koroneiki este unul dintre alimentele cu cel mai bogat continut de antioxidanti. Acesta contine cantitati semnificative din compusi considerati a fi anticancerigeni. Un alt rol important al consumului de ulei de masline extravirgin este acela ca previne bolile cardiovasculare.

O dieta echilibrata in care uleiul de masline inlocuieste preponderent uleiul clasic de floarea soarelui stimuleaza eliminarea kilogramelor in plus. Permite toate tipurile de gatire sau asezonare. Se recomanda pentru asezonari gourmet sau in retete clasice, indiferent ca iti doresti un preparat sarat sau dulce. Este ideal pentru asezonarea salatelor si preparatelor din legume sau peste.

Compozitie: 100% masline* Koroneiki. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 3447.616kj/824kcal, grasimi 91.6g din care acizi grasi saturati 13.6g, acizi grasi mononesaturati 71.1g, acizi grasi polinesaturati 6.3g, glucide 0g din care zaharuri 0g, proteine 0, sare 0g.

Beneficii: Produsul a fost premiat de mai multe ori si s-a clasat pe locul 1 la Targul International de Ulei de Masline de la Atena. A fost votat si “Cel mai bun produs ecologic 2018” in Franta, cu un scor de 18.3 din 20 de puncte. Utilizare produs: Permite toate tipurile de gatire sau asezonare. Se recomanda pentru asezonari gourmet sau in retete clasice, indiferent ca iti doresti un preparat sarat sau dulce.
Este ideal pentru asezonarea salatelor si preparatelor din legume sau peste.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite