Canah Ulei de canepa ecologic cu usturoi 100 ml

Ulei de canepa ecologic cu usturoi 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 3715
27,95 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de canepa ecologic cu usturoi 100 ml de la Canah

Ulei de canepa ecologic cu usturoi, Canah, 100 ml

Ulei de canepa ecologic cu usturoi - bogat în Omega 3 şi Omega 6, Uleiul de Cânepă ECO cu Usturoi oferă mâncărurilor plăcerea gustului tradiţional.

Beneficii:

  • 80% din Uleiul de Cânepă Hemp Essentials cu Usturoi este reprezentat de acizii graşi polinesaturati, aşa numiţii acizi graşi buni, dintre care cei mai importanţi sunt: acidul alfa -linolenic (AAL, un acid gras Omega 3) şi acidul linoleic (AL, un acid gras Omega 6).
  • uleiul de cânepă este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman.
  • acizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.
  • acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilor.
  • aceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.
  • o porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5g de acid alfa-linoleic (AAL) şi 7g de acid linoleic (AL).
  • datorită faptului că nu au fost depistaţi alergeni în compoziţia seminţelor de cânepă şi a grijii cu care Canah face selecţia materiei prime, Uleiul de Cânepă Hemp Essentials cu Usturoi este potrivit pentru cei sensibili la alergeni de tip susan, nuci etc.

Certificat ecologic, 100% fara alergeni, 100% fara conservanti, nerafinat, fara-OMG.

Descriere:

Uleiul de Cânepă ECO Hemp Essentials cu Usturoi este obţinut prin presarea la rece a seminţelor de cânepă, pentru a păstra cât mai multe beneficii nutritive. Produsul obţinut este ambalat cu atenţie în sticlele violet închis, pentru a proteja produsul de razele soarelui, păstrând proprietăţile nutritive un timp mai îndelungat decât în sticle obişnuite. Uleiul de Cânepă ECO Hemp Essentials cu Usturoi este obţinut din seminţe de cânepă provenite din culturi certificate ecologic, fără utilizarea substanţelor chimice sau care să fi suferit intervenţii genetice şi care se află în armonie cu natura şi cu mediul înconjurător. De asemenea, este un produs al Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland. Extractul natural de usturoi adăugat în uleiului de cânepă oferă un ajutor la prepararea mâncărurilor sofisticate de tip gourmet.

Tabel Nutrițional     100ml     15ml     %CR¹/ 100ml     % CR¹ / 15ml
    
Valoare energetică     3398 Kj     510 Kj     40,50%     6,10%     
812Kcal     122Kcal     40,60%     6,10%     
Grăsimi     92g     14g     131,40%     20,00%     
din care                     
-acizi grași saturați     11,0g     1,6g     55,00%     8,00%     
-acizi grași imononesaturați     12g     2g             
-acizi grași polinesaturați     69g     10g             
Glucide     0,0g     0,0g     0,00%     0,00%     
       din care:                    
– zaharuri     0,0g     0,0g     0,00%     0,00%     
Fibre     0g     0g             
Proteine     0g     0g     0,10%     0,00%     
Sare²     0,05g     0,00g             
Omega 6     50,0g     7,5g             
Omega 3     18,0g     2,6g             
GLA     3,3g     0,5g             
LA     46,7g     7,0g             
SDA     1,1g     0,2g             
ALA     16,9g     2,5g.


Ulei de canepa ecologic cu usturoi 100 ml - producator Canah se regsaseste in categoria Uleiuri alimentare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei din seminte de canepa presat la rece, aroma de usturoi.

Administrare

Grăsimile vegetale Omega 3 şi 6 din Uleiul de Cânepă Hemp Essentials cu Usturoi cresc valoarea nutritivă a oricărui preparat în care acestea sunt adăugate. Dă frâu liber creativităţii folosind uleiul de cânepă cu extract natural de usturoi în realizarea mâncărurilor de tip gourmet.
Sunt suficiente câteva picături pentru a îmbogăţi gustul oricărui preparat rece sau cald: salate (în dressinguri, salată de vinete, humus, guacamole etc.) sau mâncăruri cum sunt cele cu paste sau cu orez.
Pentru a-şi păstra proprietăţile nutriţionale, adaugă-l în salate sau în mâncarea pregătită, evitând prepararea termică a uleiului.
Păstrează produsul în loc uscat, ferit de razele soarelui, iar după desigilarea capacului păstrează-l la frigider.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Canah: CANAH este din 2007 o firma romaneasca ce proceseaza doar seminte de canepa. Concentrarea pe o singura materie prima le-a permis sa devina foarte specializati pe fiecare aspect al procesului de productie, de la selectia semintelor de canepa, depozitarea, procesarea si pana la ambalarea lor. Gama de produse Canah contine produse naturale din canepa sau produse bio din canepa.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite