Ulei de canepa presat la rece pur nerafinat, 250 ml, Carmita Classic

Ulei de canepa presat la rece pur nerafinat, 250 ml, Carmita Classic

Disponibil la comanda online

SKU 20616
37,31 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detoxifiere Menopauza Par, unghii si piele Imunitate Anemie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de canepa presat la rece pur nerafinat, 250 ml, Carmita Classic de la Carmita Classic

Ulei de canepa presat la rece pur nerafinat, 250 ml, Carmita Classic 

Continut:
100% ulei pur de canepa presat la rece, din seminte de canepa uscate natural, foarte bogat in vitamine - E (tocoferoli), B1, B2, P, K, A, C, D; minerale - calciu, magneziu, fier, potasiu; acizi grasi - linolenic Omega 3 - 20%, linoleic Omega 6 - 60%.
Cannabis sativa = canepa utila, nu contine THC si astfel nu au efecte de alterare a constiintei.

Istoric:
Din cele mai vechi timpuri, uleiul de canepa a fost cunoscut ca tratament impotriva colesterolului, regleaza trigliceridele, afectiuni vasculare (hipertensiune arteriala si vasculopatie), diabet, ateroscleroza (diminuarea nivelului de fibrinogen).
Stimuleaza sistemul imunitar (edestina), ajuta la buna functionare a sistemului nervos, proprietati antifungice si antibacteriale, epilepsie, boala Parkinson, depresie.
Rol important in tratarea bolilor astmatice, patologii feminine (chisturi ovariene, sindromul premenstrual, menopauza); patologii gastrointestinale (reflux, colonopatie, rectocolite mucohemoragice).

Uz extern:
Dermatite atopice si afectiuni cutanate diverse (psoriazis, dermatita seboreica, acnee chiar in formele cele mai grave, rosacea, lupus cutanat, arsuri).

Mod de utilizare:
Se recomanda minim 3 linguri/zi, se foloseste si in cure sau in preparate culinare delicate, precum salate sau sosuri.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Carmita Classic: Carmita Classic este un producator de uleiuri naturale presate la rece cu sediul in Alba Iulia care se concentreaza pe productia de uleiuri diverse printr-o tehnologie ce permite protejarea si pastrarea calitatilor nutritionale a ingredientelor de baza. Uleiurile produse de Carmita Classic sunt uleiuri pure extrase din seminte selectionate de cea mai buna calitate, compania folosind cele mai bune practici in domeniul sau de activitate. Gama cuprinde: ulei de dovleac, ulei de in, ulei de mac, ulei de susan, ulei de cimbru, ulei de cuisoare, ulei de migdale dulci, ulei de nuca, ulei de nuca neagra, ulei de piper verde, ulei de chimen, ulei de samburi de caise, ulei de marar.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite