DENOCT PROD Ulei de Floarea Soarelui Presat la Rece 1 l Denoct

Ulei de Floarea Soarelui Presat la Rece 1 l Denoct

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 19254
15,01 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Floarea Soarelui Presat la Rece 1 l Denoct de la DENOCT PROD

Uleiul de floarea soarelui Denoct este obtinut prin presare la rece ceea ce il face bogat in vitamina E,lecitina. 

Extractia uleiului se face numai din seminte integrale (ce nu au fost deteriorate in urma recoltarii, sparte sau decojite).

  • Extractia propriu-zisa se face la temperatura controlate, aproximativ 40 grade Celsius, mentinand nealterate gustul su mirosul plantei din care provine.

Filtrarea reprezinte indepartarea impuritatilor rezultate in urma extracctiei. Aceasta se face mecanic, printr-o serie de panze textile si hartii de filtru special concepute pentru filtrarea uleiurilor vegetale.

Stocarea produsului se face in recipiente din inox eliminand astfel contactul cu lumina si cu razele directe ale soarelui Intregul proces se realizeaza astfel incat contactul cu aerul sa fie minim, evitand astfel oxidarea acizilor grasi nesaturati cu oxigenul din aer.

Uleiul de floarea soarelui este ideal de folosit in salate si in prepararea mancarurilor, este un ingredient de nelipsit din orice casa!

Alege si tu un ulei preparat cu grija si atentie, prin presarea la rece, bogata in vitamine si lecitina, care NU afecteaza colesterolul!

Prezentare: 1 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite