Nioelia Premium Koroneiki monovarietal Early Harvest EVOO (590 Mg Polifenoli/Kg) 500ml

Nioelia Premium Koroneiki monovarietal Early Harvest EVOO (590 Mg Polifenoli/Kg) 500ml

La comanda, in 1 zi

SKU 22373
89,01 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Nioelia Premium Koroneiki monovarietal Early Harvest EVOO (590 Mg Polifenoli/Kg) 500ml de la NIOELIA

Ulei de măsline Extra Virgin Ultra Premium, aciditate foarte scăzută 0.28%
Deține analiza completă și certificarea indicatorilor de aciditate scăzută, nivel foarte ridicat polifenolic și lipsa substanțelor chimice și a pesticidelor.
Certificat Organic, High Polyphenol, EVOO

Din soiul Koroneiki, bogat în fenoli, recoltat din plantațiile de măslini din insula Zakynthos, Grecia. Măslinele sunt culese doar manual, la începutul sezonului de recoltare, urmând metodele tradiționale . Ungerea zilnică prin extracție la rece este un alt factor crucial care contribuie la calitatea sa superioară, cu o aciditate deosebit de scăzută (<0,3%).
NIOÉLIA premium a fost premiat de World Olive Center for Health, datorită conținutului său ridicat de acizi fenolici. Prin urmare, este un ulei de măsline de din gama produselor de sănătate, în conformitate cu regulamentul UE 432/2012. Concentrația mare de fenoli, cum ar fi Oleocanthal și Oleacein (printre altele), are efect antiinflamator și anti-oxidant în organismul uman. Polifenolii din uleiul de măsline contribuie la protecția lipidelor din sânge împotriva stresului oxidativ. Efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 20gr de ulei de măsline (~1,5 linguri), în contextul unei diete echilibrate și al exercițiilor fizice regulate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite