Born To Bio Demachiant bio bifazic cu albastrele pentru ochi 100 ml

Demachiant bio bifazic cu albastrele pentru ochi 100 ml
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Uleiuri uz cosmetic

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Demachiant bio bifazic cu albastrele pentru ochi 100 ml de la Born To Bio

Demachiant bio bifazic cu albastrele pentru ochi, Bio seasons Laboratories, 100 ml
 
Demachiant bio bifazic cu albastrele pentru ochi are proprietati benefice asupra ochilor si in jurul ochilor, este bogata in ingrediente active, constituie un adevarat antiseptic, calmant, fortifiant si stimulant pentru ochi.
Caracterisitici:
  • 99.5% din total de origine naturala.
  • 20.0% din totalul ingredientelor provin din agricultura biologica.
  • Produs in Vichy, Franta
  • Produs Bio certificat Cosmos si Ecocert Greenlife.
  • Ambalaj reciclabil
Pe ce tip de piele se poate folosi: Demachiantul bifazic este recomandat in special femeilor cu orice tip de ten care folosesc un machiaj strident ori care au obiceiul de a aplica zilnic tus, mascara sau ruj cu efect matifiant, acestea fiind mai greu de indepartat decat fondul de ten, fardul de ochi sau blush-ul.
Mod de utilizare: Dupa ce se agita foarte bine recipientul demachiantului, acesta este aplicat pe o discheta demachianta, cu care se maseaza apoi ochii, incepand cu genele.
Se poate folosi apoi si pe buze, dar si pe restul fetei. Daca ai tenul gras, vei simti nevoia sa mai folosesti un produs de curatare, precum apa micelara Born to Bio dupa ce te demachiezi, intrucat demachiantul bifazic iti poate lasa fata usor uleioasa. Pe de alta parte, persoanele cu tenul uscat sau sensibil se vor bucura de aceasta textura uleioasa ramasa la nivelul pielii.sau o pot indeparta cu apele micelare Born to Bio pentru ten normal/uscat sau mixt/gras.
 
Demachiant bio bifazic cu albastrele pentru ochi 100 ml - producator Bio seasons Laboratories se regaseste in categoria Ingrijire fata  si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HORDEUM VULGARE STEM WATER*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COCO-CAPRYLATE, GLYCERIN, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, SODIUM CHLORIDE, GLUCONOLACTONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CITRIC ACID, CALCIUM GLUCONATE, MALTODEXTRIN, HYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACT.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Born To Bio:

Bio Seasons Laboratories este o companie din Franta producatoare de cosmetice certificate organic. Produsele sunt manufacturate la Vichy.Ingredientele folosite in produse sunt atent selectionate, sunt extracte din plante, uleiuri esentiale, ape florale si uleiuri vegetale. Sunt 100% de origine naturala.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite