Dvr Pharm Ghimbir Proaspat ulei esential integral 5 ml

Ghimbir Proaspat ulei esential integral 5 ml

Disponibil la comanda online

SKU 22277
46,11 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Greata Rau de masina / miscare Uleiuri uz intern
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ghimbir Proaspat ulei esential integral 5 ml de la Dvr Pharm

Cea mai prețioasă parte a ghimbirului este rădăcina lui, utilizată în medicina tradițională într-o multitudine de afecțiuni. De fapt, secretul ghimbirului constă în uleiul esențial pe care îl secretă, foarte bogat în substanțe active, cea mai cunoscută fiind gingerolul.

Uleiul esențial de ghimbir poate fi extras din rădăcina uscată sau din rădăcina proaspătă. Acesta din urmă este un ulei foarte aromat, identic cu mirosul și gustul rădăcinii de ghimbir. Pentru a extrage uleiul din rădăcina proaspătă, sunt necesare condiții speciale precum o anumită perioadă de recoltare, un timp foarte scurt de depozitare a rădăcinilor și o tehnologie specială, acestea fiind și motivele pentru care este considerat un ulei prețios.

Uleiul esențial de ghimbir este cercetat în raport cu efectele gastroprotectoare, antiinflamatoare și nociceptice, dar și cu activarea receptorului de serotonină ce influențează gradul de anxietate. De interes e și interacțiunea acestui ulei cu ficatul steatozic, dar și asupra nivelului trigliceridelor și al colesterolului.

Mod de utilizare intern

Se iau câte 1-2 picături de 2-4 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite