Dvr Pharm Vetivert ulei esential integral 5 ml

Vetivert ulei esential integral 5 ml

Disponibil la comanda online

SKU 22285
48,27 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Aromaterapie Uleiuri uz intern Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vetivert ulei esential integral 5 ml de la Dvr Pharm

Rezistentă la secetă, cu proprietăți vindecătoare și protectoare, vetivertul este considerat în medicina tradițională drept o plantă sacră, apreciată și pentru efectul anti îmbătrânire cutanată. Seamănă cu o iarbă parfumată ce crește până la 5 metri înălțime și are rădăcini care pot pătrunde foarte adânc în sol, mai adânc și decât unele rădăcini de copaci.

Uleiul esențial extras din această plantă îi păstrează proprietățile terapeutice, chiar dacă în prezent este utilizat ca ingredient cheie în industria parfumurilor. Este cercetat pentru acțiunea sa asupra petelor pigmentare cutanate și asupra microbilor responsabili de apariția acneei. Deloc de neglijat sunt și cercetările legate de efectele sale în raport cu atenția și reacțiile rapide sau în raport cu senzația de epuizare.

Acest ulei esențial se poate folosi pentru aromatizări, inhalații sau alte proceduri specifice. Pentru uz intern și pentru orice alte aplicații terapeutice, consultați medicul specialist.

Testat dermatologic.

Precauții și contraindicații

Contraindicat persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. A nu se folosi nediluat. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie, deoarece pot declanșa o criză.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite