Favisan Favicomplex eucalipt 20 ml

Favicomplex eucalipt 20 ml

Disponibil la comanda online

SKU 20113
16,53 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Favicomplex eucalipt 20 ml de la Favisan

Adjuvant în toate tipurile de febră, infecții ale tractului uro-genital și respirator, afecțiuni sinusale, diaree, dizenterie, cistită, retenție fluidă, infecții la nivelul gâtului, artrită reumatoidă, nevralgii, herpes, plăgi, afecțiuni cutanate, parazitoze, plăgi deschise, luxații, dureri musculare. Eficacitatea antiseptică i se datorează ozonului care se formează prin oxidarea unei terpene.

Ingrediente

  •  alcool etilic, ulei de eucalipt, ulei de ienupăr, ulei de lavandă

Mod de utilizare:

  • Băi. Adăugați 10-15 picături în apa de baie generală sau în apa pentru baia de șezut, de mâini și de picioare. Baia durează 15-25 de minute.
  • Reconfortează și revitalizează întregul organism.
  • Inhalații. Adăugați 10 picături în 100 ml apă fierbinte și inspirați vaporii care se degajă. Înfășurați capul cu un prosop care să cuprindă și vasul, spre a menține vaporii într-un volum redus. Inspirați adânc, la început pe nas, apoi pe gură, după care aburiți urechea și capul, spre a elimina blocajele de circulație sanguină și limfatică. Reluați acest procedeu, de 2-3 ori pe zi, în bolile acute. În bolile cronice, inhalația se face de preferință seara, înainte de culcare. În timpul zilei, evitați diferențele mari de temperatură a aerului.
  • Comprese. Înmuiați în apă fierbinte tifonul în patru straturi, având o suprafață suficient de întinsă pentru a acoperi în întregime aria supusă acestei proceduri, stoarceți-l atât cât să nu picure și impregnați-l cu 20 de picături de Favicomplex aromat de eucaliptol. Învețili zona bolnavă cu această fașă, iar deasupra trageți o folie subțire de plastic. Mențineți compresa de seara până dimineața, preferabil acoperită cu o pătură sau cu o flanelă, spre a păstra o temperatură ridicată, constantă.

D. Uz intern:

  • 3-4 picături la un pahar cu ceai cald, de 2-3 ori pe zi
  • 3-4 picături pe o linguriță de miere, apoi se bea un pahar cu ceai

Reacții adverse:

  • Evitați supradozarea. Nu depășiți 40 de picături pe zi (administrarea internă, băi, comprese, inhalații). Folosirea abuzivă ar putea provoca iritații locale ce favorizează dezvoltarea inflamațiilor acute sau a spasmului bronșic. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite