FarmaClass Venostim 40cps+Venostim Gel 100ml Pachet 1+1

Venostim 40cps+Venostim Gel 100ml Pachet 1+1

Disponibil la comanda online

SKU 16921
33,98 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Venostim 40cps+Venostim Gel 100ml Pachet 1+1 de la FarmaClass

Venostim 40cps Farmaclass

Venostim susține funcționarea optimă a venelor, capilarelor și vaselor limfatice. Datorită complexului vegetal bioactiv pe care îl conține, este eficient în restabilirea și menținerea tonusului pereților vasculari. Redă funcționalitatea și elasticitatea venelor. Este venotonic și vasculoprotector, crește tonicitatea venoasă, rezistența structurilor vasculare, scade hiperpermeabilitatea capilară. Compoziția produsului este îmbogățită cu vitamina C, care alături de hesperidină, îi potențează activitatea, ceea ce are ca efect consolidarea pereților vaselor de sânge. Este antioxidant, asigură protecția membranelor celulare împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi.
Recomandări: Venostim este eficient în tratamentul manifestărilor insficienței venoase cronice la nivelul
venelor hemoroidale (hemoroizi) sau la nivelul membrelor inferioare, manifestată prin simptome precum senzație de greutate în picioare, durere, crampe nocturne, edeme.
Efecte:
• Combate apariția varicelor
• Restabilește elasticitatea vasculară și circulația sanguină la nivelul picioarelor
• Înlătură senzația de picioare grele, obosite și umflate
• Reduce durerea la nivelul gambelor
• Diminuează complicațiile determinate de varice și hemoroizi
Doza recomandată: 2 cps./zi,
administrate dimineața și seara, în timpul meselor. În criza hemoroidală, se pot administra până la 6 comprimate pe zi, pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile).
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod
de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat
și ferit de lumina directă a soarelui.

Compozitie
Diosmina 90.0
Hesperidina 10.0
Aesculus hipocastanum (castan) 80.0
Vaccinium myrtillus (an) 70.0
Citrus limonium (lămâi) 20.0
Vitamina C 30.0

Gelatina (capsula) 90.0
1 capsulă conține mg/cps
Prezentare: flacon cu 40 de capsule

Fabricat in Romania


Venostim Gel 100ml

Venostim este un complex de substante biologic active ce creste, imbunatateste circulatia la nivelul picioarelor, determinand eliminarea senzatiei de picioare obosite, este eficient in cazul hematoamelor, edemelor, varicelor, echimozelor.
Ingrediente:

extract de Aesculus hippocastanum (castan), Hamamelis virginiana, Vaccinum myrthillus (afin), Vitis vinifera(vita de vie), in asociere cu aetheroleum mentahel, aqua, glycerin, carboxyvinylpolymer, triethanolamine, phenoxyethanol, ethylhexlglycerin, vitamina E, hydrogenated castor oil.
Mod de utilizare:

se aplica gelul pe zonele afectate, in strat subtire, prin masaj de jos in sus, de 3-4 ori/zi. Utilizarea frecventa a produsului creste progresiv eficacitatea.

Atentionari:

A nu se aplica pe pielea lezata
A nu se lasa la indemana copiilor.
Uz extern

Se pastreaza la 15-25° C

Fara parabeni
Fabricat in Romania.


Produs fabricat in conformitate cu standardul de calitate SREN ISO22000-2005

Recomandari: sistem circulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre FarmaClass: FARMACLASS este un producator roman de suplimente alimentare ce se adreseaza unei game largi de afectiuni. Produsele FarmaClass sunt fabricate respectand norme de calitate si siguranta alimentara la standarde europene, in deplina concordanta cu recomandarile organismelor medicale din tara si strainatate. Portofoliul de produse Farma Class cuprinde produse pentru adulti si produse pentru copii.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite