PlantExtrakt Extract din Scoarta de Lamaie 50 ml

Extract din Scoarta de Lamaie 50 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 12538
27,85 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract din Scoarta de Lamaie 50 ml de la PlantExtrakt

Extract din Scoarta de Lamaie, PlantExtrakt, 50 ml

Extract din Scoarta de Lamaie - extractul gemoterapic este obtinut din scoarta proaspata, recoltata de pe ramuri tinere de Lamai (Citrus limonum), prelucrata conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 18% vol.

Nivele de actiune:

  • sistem circulator si factori ai coagularii (fibrinogen).

Recomandari principale:

  • sistem circulator: ajuta la fluidificarea sangelui si la ameliorarea simptomelor din tulburari venoase si arteriale. In cure de slabire, ajuta la eliminarea lichidelor si lipidelor din organism, protejand pielea impotriva unei relaxari excesive.

Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:

  • in cure de slabire, cu Extract din amenti de Mesteacan - Betula pubescens amenti MG=D1, Extract din muguri de Fag - Fagus sylvatica MG=D1 si eventual Extract din seva de Mesteacan - Betula linfa MG=D1.

Obs: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative si nu exclud si alte posibilitati de asociere de produse, adaptate la necesitatile specifice fiecarei persoane.

Nu se cunosc reactii adverse sau contraindicatii.


Extract din Scoarta de Lamaie 50 ml - producator PlantExtrakt se recomanda pentru Varice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Adulti: in general, cate 2-3 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa.
1 ml=aprox. 25 de picaturi.
Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social