Vitalion CREMA VARICE DR. BALINT VENOHELP 100ML 1+1 GRATIS

CREMA VARICE DR. BALINT VENOHELP 100ML 1+1 GRATIS
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Varice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere CREMA VARICE DR. BALINT VENOHELP 100ML 1+1 GRATIS de la Vitalion

CREMA VARICE DR. BALINT VENOHELP 100ML 1+1 GRATIS de la Vitalion

VenoHelp reprezinta o solutie eficienta de stimulare si imbunatatire a circulatiei pentru a elimina senzatia de oboseala din picioare, reducerea umflaturilor cauzate de acumularea de lichid limfatic in tesuturi si durerile cauzate de venele varicoase, avand o actiune terapeutica eficace asupra varicelor.

Este un remediu bazat pe ingrediente naturale, cu componente bioactive cu proprietati antiinflamatoare si analgezice.

INDICATII:

VenoHelp este recomandat pentru folosirea in cazul senzatiei de picioare grele si obosite, varice si edeme, aspecte cu care se confrunta persoanele care desfasoara activitati ce presupun statul mult in picioare sau sedentarismul. Crema a fost conceputa pentru ameliorarea simptomelor cauzate de varice.

COMPOZITIE: Aqua, Glyceryl Stearate SE, Ricinus Communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Menthol, Camphor, Lanolin, Tocopheryl Acetate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Ceteareth-25, Phenoxyethanol, Carbomer, Tryethanolamine, Zinc Stearate, Hanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin, BHT, Citronellol, Coumarin, Gernaiol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

INGREDINETE ACTIVE: ulei de ricin, extract de gheara diavolului, extract foi de vita de vie, extract castan salbatic, extract ale vera juice, mentol, camfor, lanolina, vitamina e, ulei de eucalipt, ulei de rozmarin, panthenol.

MOD DE UTILIZARE: in cazul senzatiei de picioare grele si bosoite, varice si edeme.

ATENTIONARE: A nu se folosi pentru uz intern! Evitati contactul cu ochii. A nu se aplica pe rani deschise. In cazul in care apar reactii alergice, intrerupeti utilizarea si adresati-va medicului. Produsul nu este destinat copiilor.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitalion: Vitalion este o companie romaneasca infiintata in 2007, cu sediul in Targu Mures, unic distribuitor al gamei HRI pe piata nationala. Gama HRI contine produse pe baza de plante, adjuvante naturale ce pot fi folosite in tratarea de diverse boli, creatia profesorului in biochimie Dr. Terry Gallagher, fondatorul Herbal Research Institute (HRI) un institut de cercetare situat la Oxford, in Marea Britanie. Toate produsele HRI sunt fabricate de Surepharm Services Limited.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite