Fier cu actiune blanda, 28 mg, 90 capsule, Jamieson

Fier cu actiune blanda, 28 mg, 90 capsule, Jamieson

Disponibil la comanda online

SKU 16717
93,06 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fier cu actiune blanda, 28 mg, 90 capsule, Jamieson de la Jamieson

Fier cu actiune blanda, 28 mg, 90 capsule, Jamieson 

Supliment alimentar. Ajută la prevenirea deficienţei de fier. Formula blanda cu stomacul.

Proprietati:
● Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roşii şi ajută la buna funcţionare a acestora. Formula Jamieson ofera un amestec de fier, acid folic, vitamina B2, B12 si vitamina C, care asigura o absorbție rapidă si o actiune imediata. 
● Mentine un sistem imunitar sanatos si este bland cu stomacul.
● Prin protocolul „360 Pure” Jamieson asigura promisiunea de calitate, puritate si siguranta a produselor sale.

Mod de utilizare:
Adulţi: 1 capsulă pe zi, în timpul mesei. A se administra la câteva ore înainte sau după administrarea altor medicamente sau produse naturale de sanătate.

Precautii:
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se administra la copii. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Acest produs conţine suficient fier care poate dăuna grav unui copil. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul apariţiei unei hipersensibilitaţi, întrerupeţi utilizarea produsului.
A se păstra la o temperatură între 15˚C şi 25˚C.

Ingrediente:
Ingrediente: Fier elementar (bisglicinat feros) 28 mg; Vitamina B2 (riboflavin) 800 mcg; Vitamina B12 (ciancobalamină) 8 mcg; Vitamina C (acid ascorbic) 60 mg; Folat (Acid folic) 400 mcg; celuloză, dicalciu fosfat, celuloză hidrosolubilă; agenţi antiaglomeranţi: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Prezentare:
90 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Jamieson: Jamieson este, încă din anul 1922, cel mai important producător de suplimente de înaltă calitate din Canada. Produsele Jamieson sunt fabricate și ambalate în facilitățile ultra-moderne din Windsor (Canada) și sunt puse la dispoziția consumatorilor din întreaga lume. Jamieson a fost votat consecvent pentru cea mai de încredere marcă de vitamine din Canada, iar motivul este unul singur: într-o piață în plină ascensiune, s-au remarcat prin angajamentul lor de a furniza cele mai pure, sigure și eficiente soluții pentru o stare de bine.Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei si foloseste ingrediente premium, de cea mai bună calitate, cu origine clar definită.Ştim cât de important este să ne protejăm sănătatea şi starea de bine, dar în acelaşi timp să nu epuizăm resursele mediului înconjurător.Jamieson se află în permanentă expansiune, fiind prezentă în momentul de faţă în peste 30 de ţări de pe 4 continente.Toate produsele Jamieson sunt obținute din formulări cu substanțe de origine naturală.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social