Jamieson Multi 100% complet femei x 90 de comprimate

Jamieson Multi 100% complet femei x 90 de comprimate
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vitamine si minerale (adulti)

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Jamieson Multi 100% complet femei x 90 de comprimate de la Jamieson

Descriere produs Jamieson Multi 100% complet femei x 90 de comprimate

Supliment alimentar. Complex de vitamine si minerale ce asigura necesarul optim de nutrienti pentru un organism sanatos.

INDICATII: Asigura 100% sau mai mult din necesarul zilnic de vitamine*. Energizant natural. Stimuleaza imunitatea organismului.

INGREDIENTE: Ingrediente active: Cant./tableta. Vitamine : C 150mg, B3 14 mg, E 18.76mgAT/ 28UI, B6 5 mg, B2 3.85 mg, B1 3.85 mg, Beta caroten 1000 mcg, A 300mcgRAE, Acid folic 600mcg, K1 90mcg, Biotin` 45 mcg, D3 20mcg/800UI, B5 11 mg, B12 12mcg. Minerale: Calciu 200mg, Magneziu 64mg, Zinc 8 mg, Fier 7.5 mg, Mangan 5 mg, Cupru 0,9mg , Iod 150mcg, Seleniu 55mcg, Crom 25mcg
Alte ingrediente active: Extract de Merisor (Vaccinium macrocarpon) 10 mg, Licopen 600 mcg, Luteina 1000 mcg. Ingrediente: carbonat de calciu, agenti de incarcare: celuloza, carboximetilceluloza, Vitamina C/acid ascorbic, oxid de magneziu, agenti de glazurare: celuloza solubila in apa, hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan, carmin; Vitamina E/d-afla acetat de tocoferil, Vitamina B3/nicotinamida, agenti antiaglomeranti: acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal; fumarat feros, acid folic, iodura de potasiu, Vitamina B5/D-patontenat de calciu, oxid de zinc, extract de flori de Crai]e (Tagetes erecta), luteina; Vitamina D3/colecalciferol, beta-caroten, Vitamina A/acetat de retinol, Vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, licopen, biotina, Vitamina B1/mononitrat de tiamina, Vitamina B2/riboflavina, sulfat de cupru anhidru, Vitamina K/fitomenadiona, clorura de crom, Vitamina B12/cianocobalamina, selenit de sodiu, sulfat de mangan, Extract de Merisor (Vaccinium macrocarpon).Nu contine sare (NaCl), gluten, lactoza sau arome artificiale.

MOD DE UTILIZARE: Adulti: 1 tableta pe zi, in timpul mesei. A se administra cu cateva ore inainte sau dupa administrarea altor medicamente.

AVERTIZARI: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Acest dozaj contine suficient fier pentru a dauna unui copil. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Doar pentru uzul adul]ilor. Recomandat adultilor cu exceptia femeilor insarcinate si a celor care alapteaza. Consultati un medic inainte de a administra produsul in cazul in care urmati un tratament cu anticoagulante sau aveti un istoric de litiaza renala. A se pastra la o temperatura intre 15C si 25C.

MOD DE PREZENTARE: 90 tablete acoperite

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Jamieson: Jamieson este, încă din anul 1922, cel mai important producător de suplimente de înaltă calitate din Canada. Produsele Jamieson sunt fabricate și ambalate în facilitățile ultra-moderne din Windsor (Canada) și sunt puse la dispoziția consumatorilor din întreaga lume. Jamieson a fost votat consecvent pentru cea mai de încredere marcă de vitamine din Canada, iar motivul este unul singur: într-o piață în plină ascensiune, s-au remarcat prin angajamentul lor de a furniza cele mai pure, sigure și eficiente soluții pentru o stare de bine.Jamieson a dezvoltat Protocolul “360 Pure”, ce constă în efectuarea a 360 de paşi de asigurare a calităţii, pentru a garanta o puritate absolută în fiecare stadiu al producţiei si foloseste ingrediente premium, de cea mai bună calitate, cu origine clar definită.Ştim cât de important este să ne protejăm sănătatea şi starea de bine, dar în acelaşi timp să nu epuizăm resursele mediului înconjurător.Jamieson se află în permanentă expansiune, fiind prezentă în momentul de faţă în peste 30 de ţări de pe 4 continente.Toate produsele Jamieson sunt obținute din formulări cu substanțe de origine naturală.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite