Vitaking Extract de Ashwagandha 240 mg - 60 capsule vegetale

Extract de Ashwagandha 240 mg - 60 capsule vegetale

Disponibil la comanda online

SKU 17515
58,96 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract de Ashwagandha 240 mg - 60 capsule vegetale de la Vitaking

Ashwagandha este una dintre cele mai importante plante din Ayurveda. Alte nume: ginseng Ayurvedic, fruct de vis, cirese de iarna, Withania somnifera.In prezent este o planta din ce in ce mai populara, deoarece consumul ei poate avea multe beneficii.

In lumea actuala, grabita si accelerata, nu este intotdeauna usor sa evitam stresul, sa ne mentinem buna dispozitia si nivelul de energie. Ashwaganda este o planta adaptogena, care are un efect benefic asupra organismului in caz de anxietate si stres.

Cresterea nivelului de energie si vitalitate

Aceasta planta poate veni la indemana in caz de oboseala si epuizare. Ajuta la mentinerea nivelului de energie, ajuta la o rezistenta optima, un sentiment de energie si vitalitate, bunastare fizica si psihica. Poate ajuta organismul sa faca fata stresului si poate imbunatati capacitatea organismului de a tolera stresul. Ajuta la mentinerea rezistentei fizice in caz de slabiciune, epuizare, oboseala.

Echilibru emotional, bunastare mentala

Stresul fizic sau emotional are efecte negative asupra functionarii sistemului nervos si a creierului. Ashwagandha poate ajuta in perioadele de tensiune mentala, precum in perioadele de anxietate. Contribuie la relaxarea optima. Contribuie la echilibrul emotional si la bunastarea generala. Ajuta la mentinerea echilibrului mental. Sustine functiile mentale ale persoanelor in varsta. Sustine invatarea, memoria si amintirea.

Alte beneficii ale plantei Ashwagandha:

Ajuta la formarea muschilor, la cresterea masei musculare.
Are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular.
Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
Efect general de intinerire.
Poate ajuta somnul odihnitor.
Sustine sanatatea organelor de reproducere feminina.
Sustine functiile sexuale masculine.
Ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Incercati astazi una dintre cele mai versatile plante medicinale.

Extract de Ashwagandha 240 mg - 60 capsule vegetale de la Vitaking, se recomanda pentru Stres si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite