FarmaClass Calciu si vitamina D3 sirop 100 ml

Calciu si vitamina D3 sirop 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 12779
20,22 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Calciu si vitamina D3 sirop 100 ml de la FarmaClass

Calciu si vitamina D3 sirop, FarmaClass, 100 ml

Calciu si vitamina D3 sirop - calciu este unul dintre mineralele foarte importante pentru functionarea optima a organismului. Intervine favorabil in cresterea si dezvoltarea armonioasa a oaselor, mineralizarea dintilor, functionarea optima a inimii, sistemului nervos. Influenteaza pozitiv  functionarea si dezvoltarea sistemului muscular. Este eficient in alergii. Aportul de calciu este benefic pentru toate varstele dar in principal in perioadele de crestere la copii. Vitamina D3 creste absorbtia si utilizarea calciului.

Recomandari: recalcifiant prin aportul de calciu si vitamina D3. Adjuvant in alergii.


Calciu si vitamina D3 sirop 100 ml - producator FarmaClass se regaseste in categoria Produse pentru copii - Vitamine si minerale copii si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

1 lingurita 5 ml contine: calciu 50mg, vitamina D3 100ui.

Administrare

Copii: < 3 ani - 5-10 mlx1/zi; 3-12 ani - 10 mlx1/zi; > 12 ani si adulti - 20 mlx1/zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre FarmaClass: FARMACLASS este un producator roman de suplimente alimentare ce se adreseaza unei game largi de afectiuni. Produsele FarmaClass sunt fabricate respectand norme de calitate si siguranta alimentara la standarde europene, in deplina concordanta cu recomandarile organismelor medicale din tara si strainatate. Portofoliul de produse Farma Class cuprinde produse pentru adulti si produse pentru copii.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social