Zahar din flori de cocos BIO Iswari 250g

Zahar din flori de cocos BIO Iswari 250g

Disponibil la comanda online

SKU 19491
33,74 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Zahar, indulcitori Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Zahar din flori de cocos BIO Iswari 250g de la Iswari

Zaharul din flori de cocos Iswari este o alternativa nutritiva la zaharul alb si indulcitorii artificiali.

Este produs in mod durabil din florile de cocos indoneziene, nectarul fiind recoltat manual de catre fermieri si gatit pana cand se cristalizeaza.

Zaharul de nuca de cocos are un continut ridicat de minerale, inclusiv potasiu, cupru si zinc. in plus, are un indice glicemic scazut(IG 35), nu este decolorat, nu contine conservanti, are un gust delicat caramelizat si este destul de versatil, putand fi utilizat in aceeasi cantitate ca si zaharul alb normal.

CONTINUTUL DE POTASIU - Contribuie la tensiunea arteriala normala. CONTINUTUL DE CALCIU - Contribuie la sanatatea normala a oaselor. CONTINUTUL DE FIER - Contribuie la formarea normala a celulelor rosii din sange si a hemoglobinei. Zaharul de nuca de cocos poate fi adaugat in lapte cald, lapte vegetal, deserturi, sucuri si smoothie-uri, ca si ingredient de baza sau in combinatie cu alte superalimente.

Compozitie: Zahar de cocos*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci(migdale si alune de padure), seminte de susan, ovaz(fara gluten) si arahide. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1106kj/268kcal, grasimi 2.9g din care acizi grasi saturati 0.74g, carbohidrati 18g din care zaharuri 6.74g, fibre 53.7g, proteine 15.5g, sare 0.04g, vitamina E 9.1mg(76% din VNR), calciu 433mg(54% din VNR), fier 13.2mg(94.3% din VNR). Beneficii: Zaharul de nuca de cocos are un continut ridicat de minerale, inclusiv potasiu, cupru si zinc. In plus, are un indice glicemic scazut(IG 35), nu este decolorat, nu contine conservanti si are un gust delicat caramelizat. Totodata este destul de versatil si poate fi utilizat in aceeasi cantitate ca si zaharul alb normal.

Utilizare produs: Zaharul de nuca de cocos poate fi adaugat in lapte cald, lapte vegetal, deserturi, sucuri si smoothie-uri. Poate fi folosit ca si ingredient de baza sau in combinatie cu alte superalimente.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite