Stevija Stevia Kristal Indulcitor cristale din stevie, 350g

Stevia Kristal Indulcitor cristale din stevie, 350g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Zahar, indulcitori

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Stevia Kristal Indulcitor cristale din stevie, 350g de la Stevija

Stevia Kristal - Îndulcitor cristale, 350 g 

350 grame de Stevia Kristal este echivalent cu 5 kg de zahar.

Eritritolul apare în mod natural în fructe si are structura cristalina. Stevija Kristal este un substitut 100% natural al zaharului.

Stevia, numita si frunza dulce, este cea mai dulce planta din lume si da un gust dulce delicios.Stevia Kristal este de 10-15 ori mai dulce decat zaharul. Stevia Kristal este un substitut 100% natural al zaharului.Stevia, numita si frunza dulce, este cea mai dulce planta din lume si da un gust dulce delicios.

Eritritolul apare în mod natural în fructe si are structura cristalina.Stevia Kristal este usor de dozat.În functie de cantitatea utilizata, raportul fata de zahar variaza între 1:1 si 1:3.

Ingrediente: Glicozide derivate din Steviol, Eritritol Descrierea ingredientelor Glicozide derivate din steviolStevia este cultivata în America de sud si Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay si China. Dupa recoltare, stevia este uscata. Îndulcitorul concentrat este apoi obtinut printr-un procedeu de extractie. Pudra dulce obtinuta este de 300-400 de ori mai dulce decât zaharul brut din trestie de zahar. EritritolEritritolul este un alcool din zahar (poliol) care este extras din zaharurile plantei.

Acesta apare de exemplu în fructe si alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apa, fermentate si cristalizate. Dupa purificare, eritritolul nu mai contine nici o urma de zaharuri din fructe sau drojdii. Eritritolul se încadreaza în categoria alcoolilor din zahar dar nu este nici zahar, nici alcool.

Termenul de alcool din zahar se refera la structura moleculara a eritritolului care corespunde celei a zaharurilor si, partial, celei a alcoolilor. Eritritolul este produs la scara industriala în toate tarile vestice, dar si China detine o cota larga de piata. Eritritolul contine aproximativ 60-70% din dulceata zaharului si un continut foarte redus de calorii (20 kcal/ 100 g comparativ cu 400 kcal/ 100 g cât contine zaharul).

Nu afecteaza glicemia nu provoaca aparitia cariilor dentare. Eritritolul este o molecula mica usor digerata în intestinul subtire de unde este apoi excretata nemodificata, prin urina.

Eritritolul nu ajunge în intestinul gros si nu este degradat de alte bacterii ca alti polioli. Acesta este motivul pentru care nu provoaca diaree. Doar în cazul consumului excesiv, de peste 100 g/ zi poate ajunge în intestinul gros si poate provoca probleme.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite