FarmaClass Artrocalm 40cps+Artrocalm Gel 100ml Farma Class

Artrocalm 40cps+Artrocalm Gel 100ml Farma Class

Disponibil la comanda online

SKU 19101
46,82 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Dureri musculare Dureri dorso-lombare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Artrocalm 40cps+Artrocalm Gel 100ml Farma Class de la FarmaClass

Artrocalm 40cps+Artrocalm Gel 100ml Farma Class

Pachetul contine:

1 x Artrocalm 40cps Farmaclass

1 x Artrocalm Gel 100ml Farmaclass

Artrocalm  40cps Farmaclass

Artrocalm este un complex biologic activ cu eficienţă maximă, ce acţionează asupra zonelor articulare, determinând scăderea durerii, inflamaţiei. Are rol de protecţie şi regenerare a cartilajelor articulare. Iniţial asocierea dintre Boswellia si Harpagophytum contribuie rapid la diminuarea durerii şi inflamaţiei ce apar în cazul afecţiunilor reumatismale. Harpagophytum procumbens are acţiune antiinflamatoare comparabilă cu a derivaţilor nesteroidieni, fără a determina apariţia de efecte secundare. Boswellia este de asemenea cunoscută ca un foarte bun antiinflamator eficace în afecţiunile reumatice. Ulterior condroitin sulfat are eficienţă ridicată asupra cartilajului, determinând îmbunătăţirea semnificativă a mobilităţii articulaţiilor. Participă la formarea matricei cartilaginoase, determinând astfel îmbunătăţirea proprietăţilor mecanice şi elastice ale cartilajului, ceea ce duce la creşterea mobilităţii articulare, afectată în cazul bolilor degenerative reumatismale Zincul intervine în mod eficient în protejarea şi menţinerea sănătăţii articulaţiilor. Toate aceste efecte duc la îmbunătăţirea semnificativă a mobilităţii articulare, scăderea durerii şi inflamaţiei care apar în cazul afecţiunilor reumatismale.
Recomandări:

ameliorează durerile care apar în afecţiunile reumatismale din zonele afectate (genunchi, şold, umeri, coloana vertebrală) şi traumatice; îmbunătăţeşte mobilitatea articulară.

Mod de administrare*:

1cps  de 2 ori pe zi luate cu un pahar de apa, dupa masa.
Se recomanda administrarea produsului timp de 2-3 luni
*Informațiile oferite sunt exemplificative, se recomandă sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia în funcție de mai mulți factori etc

COMPOZITIE: 1 capsula contine:
- Condroitin sulfat: 130,0 mg
- Boswelia serrata: 70,0 mg
- Harpagophytum procumbens 160.0 mg
- Zinc: 7,0 mg

- Gelatina (capsula): 90.0 mg
Produs romanesc

Tara de origine: Romania


Artrocalm Gel 100ml Farmaclass

Artrocalm Gel este o formula complexa din extracte din plante cu proprietati benefice de reducere a durerilor reumatice si musculare, de stimulare a proceselor de refacere a cartilajului articular si a tesuturilor moi, de crestere a mobilitatii articulare si imbunatatire a capacitatii de miscare.
Ingrediente: extracte de Arnica montana, Harpagophytum procumbers, Salix alba (salcie), Capsicum annum(ardei iute)in asociere metilsulfonilmetan(MSM); aqua, alycerin, carboxyvinylpolymer, trithanolamine, phenoxyethanol, ethylhexlglycerin, vitamina E, hydrogenated castor oil.
Mod de utilizare: Se aplica gelul pe zonele dureroase, in strat subtire, prin masaj de jos in sus, de 3-4 ori pe zi. Pentru o eficienta crescuta a efectului se recomanda administrarea timp indelungat.
Contraindicatii:
A nu se aplica pe pielea lezata
A nu se lasa la indemana copiilor
Uz extern
Se pastreaza la 15-25° C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre FarmaClass: FARMACLASS este un producator roman de suplimente alimentare ce se adreseaza unei game largi de afectiuni. Produsele FarmaClass sunt fabricate respectand norme de calitate si siguranta alimentara la standarde europene, in deplina concordanta cu recomandarile organismelor medicale din tara si strainatate. Portofoliul de produse Farma Class cuprinde produse pentru adulti si produse pentru copii.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite