Biovetol Lotiune spray bio hipoalergică ”anti-mâncărime” pentru caței și pisici

Lotiune spray bio hipoalergică ”anti-mâncărime” pentru caței și pisici

Disponibil la comanda online

SKU 19202
53,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Animale de companie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lotiune spray bio hipoalergică ”anti-mâncărime” pentru caței și pisici de la Biovetol

Pielea animalelor joacă un rol important între animalul tău și factorii externi de mediu reprezentând prima linie de apărare și prevenind invazia microorganismelor în corpul prietenului nostru blănos. Orice anormalitate adusă funcțiilor pielii, va conduce către incapacitatea animalului de a se apăra.

Experții Biovetol vin în sprijinul prietenului tău cu o loțiune spray special concepută pentru animalele care trăiesc în marile orașe, a căror piele este expusă radiațiilor, iritațiilor, poluării, infecțiilor, ciupercilor, acarienilor și punctelor de calviție.

Formula Bio, pe bază de apă de lavandă, suc de aloe vera, neem, ulei esențial de eucalipt globus și ulei esențial de scorțisoară, ingrediente recunoscute pentru propriețățile lor calmante, antialergice, antimâncarimi stimulând procesele naturale de regenerare ale pielii.

Produsul este conceput pentru timpul dintre băile animalului de companie, eliminând mâncărimile. Compoziția este sigură pentru utilizare frecventă și nu necesită spălarea patrupedului.

Hidratează și calmează pielea, având un efect antiinflamator, sprijină regenerarea și restaurarea pielii, stimulând procesele naturale de vindecare ale pielii.

Datorită efectului de hidratare, face pieptanarea animalului o experiență placută, blana rămânând sănătosă și mătăsoasă.

Biovetol susține protectia si salvarea coloniilor de albine, în parteneriat cu asociatia „Un acoperiș pentru albine”.                   

Mod de utilizare:

Înainte de pulverizare construiește o relație de încredere! Lăsați câinele să observe și să miroasă obiectele de îngrijire, periile și ambalajul produsului.

Dacă animalul prezintă semne de suferință și anxietate sporită, vă recomandăm să folosiți remediu de relaxare, Biovetol Spray ambiental „Ocalme”.

Înainte de aplicare, periați cu grijă blana, pentru a îndepărta eventualii câlți, de asemenea, verificați dacă există căpușe, purici, puncte fierbinți sau alte nereguli pe piele.

Agitați înainte de utilizare. Pulverizați pe blana animalului în doză de 1,5 ml pe kg (două pulverizări), de la o distanță de aproximativ 20 cm. Masați pentru o mai bună difuzie a ingredientelor și lăsați să acționeze, fără să clătiți. A se folosi imediat ce apare mâncărimea, o data sau de două ori pe zi, timp de 4 zile. Folosiți împreună cu șamponul ”Anti-mâncărime” Biovetol. Dacă simptomele persistă contactați medicul veterinar.

Avertizari:

Doar pentru uz extern. Nu înghițiți! În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă curată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra ferită de îngheț, lumina directă a soarelui și căldură. A se utiliza in maxim 12 luni de la deschidere, în limita datei indicate pe ambalaj EUH208: Conține Geraniol, Limonen, Linalool. Poate produce o reacție alergică.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite