Monte Lampa de sare de Himalaya Glob USB

Lampa de sare de Himalaya Glob USB
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cadouri Barbati

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Lampa de sare de Himalaya Glob USB de la Monte

Lampa de sare de Himalaya Glob USB, Monte

Lampa de sare de Himalaya Glob USB - lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina.

Esenta produselor din sare o reprezinta cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor se dateaza de acum 250 milioane de ani. Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta originala a acestei "ciorbe preistorice". Cristalul de sare Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic. In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya. In India si in Tibet, Himalaya este onorat ca un sfant.

Cristalele de sare purifică şi îmbunătăţesc calitatea aerului înconjurător, deoarece eliberă în atmosferă ioni negativi. Salinoterapia este un tratament natural recomandat pentru următoarele afecţiuni: astm, sinuzită, infecţii respiratorii (faringite, bronşite, etc.), rinită, stări de oboseală şi declin al rezistenței la stres, etc.)

Corpul lămpii este alcătuit din sare integrală, este 100% naturală, nu conţine aditivi, coloranţi sau alţi compuşi de sinteză. Culoarea provine de la conţinutul natural de fier.

Ionizează aerul și îngrijește armonia psihica a omului. Are rezultate favorabile pentru căile respiratorii. Lampa de sare mărește imunitatea organismului. Prin lumina sa creează o atmosfera intima si ajuta la relaxare. Este ideală în dormitoare, in camera copiilor, in camera de zi sau in camera de lucru.

Efectele pozitive:

  • poate ameliora tulburările de somn și concentrare
  • neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)
  • are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și astm
  • ajută eficacitatea exercițiilor de relaxare
  • in afara efectului benefic, cu lumina ei plăcută și caldă, este un ornament decorativ al căminului nostru este un cadou sănătos pentru cei dargi.

Recomandări de utilizare: lămpile cu sare se pot folosi numai în interior. Trebuie ferite de umezeală. Înainte de curățare scoateți cablul din priză, folosiți o cârpă ușor umedă, sau aproape uscată. La schimbarea becului aveți grijă să nu trageți dulia din lampă. Prima data trageți conexiunea din soclu, pe urmă, după schimbarea becului, strângând arcul, așezași și împingeți dulia înapoi în cavitatea din sare, și așezași conexiunea din plastic înapoi în orificiu.


Lampa de sare de Himalaya Glob USB - producator Monte se regaseste in categoria Cadouri si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Monte: MONTE se ocupa cu importul si distributia produselor din cristale de sare de Himalaya din anul 2008. Sortimentul de produse Monte cuprinde veioze din sare, candele din sare Himalaya, lampi de sare Himalaya, perne de sare si sare de baie.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite